bescuiT de taronjA i fiGa
Seré breu: poc sucre, esponjós, saborós, amb un cafetonet... boníssim mmmmmmmm!!
Necessiteu:
1 taronja sense pelar
3 ous
100 grams de sucre
100 grams d'oli de girasol
1 iogurt natural
250 grams de farina
1 sobre de llevat químic
Essència de vainilla
Un pols de sal
Figues
Per començar preescalfeu el forn a 180 graus i cobriu les parets del motlle amb una mica de mantega i farina. Peleu les figues, talleu-les per la meitat i reserveu. Tritureu el sucre, la taronja tallada a quarts i els ous. Afegiu l'oli, el iogurt, incorporeu la farina, el llevat, l'essència i la sal. Barregeu bé tots els ingredients. Aboqueu el resultat en el motlle i distribuïu les figues pelades pel damunt i enforneu-lo durant 35 minuts.
Comentaris
Rubén; Una bona combinació de gustos i sabors amb figues -fruit de tardor- i de taronja -fruit de tardor/hivern-
Que vagi de gust Rubén¡¡ :-D