mouSse de garrOfa i fruitS secs
Abans de començar us recordo que podeu adaptar el disseny d'aquest bloc. Únicament heu d'escollir entre les opcions que teniu a la part superior esquerra. L'opció anomenada flipcard us permet fer una distribució de les receptes per data, autor, etiquetes...
Ja fa uns dies us vaig parlar de la farina de garrofa en aquest post. Ara, continuant fent servir aquest ingredient, us presento aquesta recepta que com sempre us recomano. Us sorprendrà! Necessitareu:
100 grams de farina de garrofa
100 ml de llet de civada
2 clares d'ou
2 rovells
50 grams de sucre
200 ml de nata de muntar
Essència de vainilla
Fruits secs variats (avellana, nous, granet d'ametlla)
Una rajoli de licor d'ametlla (opcional)
Si teniu sifó, barregeu tots els ingredients, coleu-los dins del sifó, introduiu la càrrega de gas i reserveu a la nevera. En el moment de servir decoreu amb els fruits secs.
Si no teniu sifó mireu a la font d'aquesta recepta on s'explica el procediment detallat. Boníssim!!!
Comentaris