bescuit de CarbaSsó i lliMona



Fa uns dies vaig preparat aquest bescuit fent servir un carbassó que tenia abandonat a la nevera. Us haig de dir que és deliciós! Quina combinació!


450 grams de farina de blat
1 sobre de llevat quimic
1 pols de sal
2 ous
Ratlladura d’una llimona
4 cullerades del  suc de la llimona
175 grams de carbassó (sense la part verda) i ratllat
125 ml d’oli de girasol
1 iogurt de llimona o natural
125 grams de sucre
3 cullerades de cacau en pols (opcional)



Preescalfeu el forn a 190 graus.  Bateu els ous amb el sucre, afegiu-hi el iogurt, l’oli i la ratlladura de llimona. Seguidament incorporeu el carbassó , la sal, el llevat i la farina.  Barregeu-ho tot bé, si voleu combinar el vostre bescuit amb xocolata,  separeu una part de la massa, afegiu la xocolata en pols i mescleu.  Aboqueu la massa o les masses en un motlle i coeu al forn durant 40 minuts. 

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Quina bona idea, Ruben! Ja ho he vist algun cop, això del carbassó als pastissos. Al final ho hauré de provar, noi, t'ha quedat un pastisset molt temptador, i de dos colors queda fantàstic! Petons
Francesc ha dit…
M'has deixat de pasta... de carbassó!!! Mai se m'hauria ocorregut això de mesclar un carbassó en una recepta dolça. Com que t'ha quedat tan bonic i deliciós, crec que m'animaré a fer-la. Salutacions

Entrades populars