bescuit de CarbaSsó i lliMona
Fa uns dies vaig preparat aquest bescuit fent servir un carbassó que tenia abandonat a la nevera. Us haig de dir que és deliciós! Quina combinació!
450 grams de farina de blat
1 sobre de llevat quimic
1 pols de sal
2 ous
Ratlladura d’una llimona
4 cullerades del suc de la llimona
175 grams de carbassó (sense la
part verda) i ratllat
125 ml d’oli de girasol
1 iogurt de llimona o natural
125 grams de sucre
3 cullerades de cacau en pols
(opcional)
Preescalfeu el forn a 190 graus. Bateu els ous amb el sucre, afegiu-hi el
iogurt, l’oli i la ratlladura de llimona. Seguidament incorporeu el carbassó ,
la sal, el llevat i la farina. Barregeu-ho
tot bé, si voleu combinar el vostre bescuit amb xocolata, separeu una part de la massa, afegiu la
xocolata en pols i mescleu. Aboqueu la
massa o les masses en un motlle i coeu al forn durant 40 minuts.
Comentaris