crema CATalana


Aquesta recepta la dedico a tots aquells que em dieu que faig receptes amb ingredients estranys ;-) i als mandrosos que només es cruspeixen una crema catalana només quan van a un restaurant. Més fàcil, impossible!


Ingredients (4 unitats)

500 ml de llet

3 rovells d’ou

70 grs de sucre

20 grams de maizena

Pela de llimona

Pela de taronja

Anís estrellat (1 unitat)

Un canó de canyella



Per fer la crema catalana, poseu un canonet de canyella, la pell de llimona, la pell de la taronja i l’anís dins d’un cassó amb la llet. Quan arrenqui el bull traieu del foc, coleu i reserveu.


Barregeu els rovells d’ou amb el sucre, afegiu una mica de la llet que teniu reservada i dissoleu la maizena. Poseu novament el cassó de la llet al foc, aboqueu-hi aquesta última barreja i remeneu suaument fins que s’espesseixi. Distribuïu en motlles individuals, reserveu-los tapats a la nevera i en el moment de servir cremeu-hi una mica de sucre al damunt o empolvoreu amb canyella mòlta.

Per cert! Podeu substituir part o tota la llet de vaca amb beguda d'arròs o ametlla...mmmmmmmmm

Comentaris

Entrades populars