trufeS de xocolatA, regalèssiA i ratAfia
Una. El Museu de la Confitura (a Torrent - l’Empordà) on podeu descobrir els secrets que s’amaguen dins d’un pot de confitura i a més a més podreu adquirir-los a la botiga que tenen on trobareu infinitat de confitures.
Dues. El Restaurant la Calèndula de Girona on la xef Iolanda Bustos posa a la pràctica la seva cuina silvestre.
Tres. I aquestes trufes de regalèssia i ratafia inspirades en aquesta recepta.
Necessitareu:
150 grams de xocolata negra
200 de nata líquida
Xarop de regalèssia
2 cullerades de gelea de ratafia (opcional)
Cacau en pols
Foneu la xocolata, afegiu-hi la nata líquida, el xarop i la gelea, barregeu bé i reserveu a la nevera (mínim 2 hores). En el moment de servir, feu boletes i passeu-les per cacau en pols. Així de fàcil.
Necessitareu:
150 grams de xocolata negra
200 de nata líquida
Xarop de regalèssia
2 cullerades de gelea de ratafia (opcional)
Cacau en pols
Foneu la xocolata, afegiu-hi la nata líquida, el xarop i la gelea, barregeu bé i reserveu a la nevera (mínim 2 hores). En el moment de servir, feu boletes i passeu-les per cacau en pols. Així de fàcil.
Comentaris
llàstima que no tingui ni el xarop ni la gelea, però les buscaré!
Bon Nadal i feliç 2013!
La xocolata i la regalèssia mariden a la perfecció! El xarop és fàcil de fer. Únicament t'has de fer amb força regalèssia. Mireu a l'enllaç de la recepta original. Allà s'explica com es fa el xarop!
Bon any!!