coulaNt de moniAto i formatgE de cabrA


Voleu que els vostres convidats es quedin de pasta de moniato?????? Amb aquest entrant ho aconseguireu atès que no deixarà indiferent a ningú, sempre i quan li agradi el moniato.

Ingredients (4 coulants)

3-4 moniatos grans
4 o 8 talls de formatge de cabra (medallons petits o tipus "rulo" petit)
1 poma golden
Confitura de tomàquet (opcionalment)
Sal gruixuda (tipus Maldon o semblant)
Romaní


Escaliveu els moniatos i la poma al forn a 150 graus durant 1 hora, peleu els moniatos. Quan hagin passat 30 minuts afegiu-hi la poma pelada i laminada. Un cop hagi passat l'hora, peleu els moniatos i aixafeu-los amb una forquilla o bé passeu-los pel passapurés. 
Unteu amb una mica d'oli una plata o recipient que pugui anar al forn. Formeu una base circular amb un grapat de pasta de moniato, a sobre poseu una làmines de poma, un tall de formatge de cabra, una mica més de poma i un nou tall (aquest últim és opcional), opcionalment podeu coronar la torre amb una culleradeta de confitura. Ara només cal que cobriu tot plegat amb més pasta de moniato i que doneu la forma al vostre coulant. Coeu al forn uns 20 minuts a 150 graus. Serviu el coulant amb una mica de sal gruixuda i romaní pel damunt i acompanyeu-lo per exemple amb uns brots tendres o uns xips de moniato.


Comentaris

Si que es original este entrante, ya solo con el nombre de moniato, y ver ese estallido de color tan bonito que tiene,me ha encantado.
Petons.
Tapa't de tapes ha dit…
Apa, com m'agrada!! Queda genial, i quin color!!! A veure si m'animo!! Petons i bon dilluns
RUBEN ha dit…
Red Rose, tienes que probarlo ;-)
Marina, què? t'ha agradat? Doncs més us agradarà si el proveu, a més com veieu no té cap complicació.

Entrades populars