risSotto de perA i gorgonzolA amb pol·lEn
Doncs si, aquest rissotto porta pera i formatge gorgonzola. Ja sé que no he descobert la sopa d'all però és que aquests dos ingredients combinen a la perfecció. Puc fer-ho amb roquefort??Jo prefereixo el formatge gorgonzola o qualsevol altre tipus de formatge blau de gust més suau.
Ingredients (4 persones)
200-250 grams d'arròs
1 ceba gran
1 gra d'all
1 carbassó
2 peres
2 culleradetes de salsa de soja
1 litre de brou de verdures
3 cullerades de formatge gorgonzola
Pebre i sal
Per començar, renteu, peleu i trossegeu totes les verdures i saltegeu-les a la paella amb una mica d'oli, primer la ceba i l'all i a continuació el carbassó. Un cop observeu que s'ha evaporat l'aigua de les verdures, afegiu la salsa de soja, cuineu uns minuts més i afegiu-hi l'arròs. Aboqueu el brou de mica en mica i remeneu continuament, quan observeu que l'arròs ha absorbit tot el brou, afegiu-ne una mica més i així successivament. Salpebreu i afegiu la pera pelada i tallada a dauets i el formatge uns minuts abans de treure'l del foc. Tapeu uns minuts, serviu i decoreu amb pol·len. Afegeixo la pera al final de la cocció perquè del contrari desapareix!
Remember! Aquí teniu un índex amb totes les receptes del bloc i que podeu canviar el format de visualització del bloc a la part superior esquerra.
Comentaris
lástima....
I l'índex està super currat, cosa que em recorda que jo tinc el meu super desfassat, des de fa més d'un any! :(
Moi, casi!!!!
Ptnts
Amb el teu permís l'hem compartida al nostre facebook.
https://www.facebook.com/pages/Les-Olles/166697541366
Ens agraden les persones (i els blogs) que fan del món de la gastronomia un estil de vida propi i alhora la comparteixin.
Bona feina i bon profit!