lAsanyA de bacallÀ i pebrots del piQuillo
Reinventem els pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà per aquesta lasanya amb una salsa beixamel feta també amb pebrots. Som-hi.
Ingredients 4 persones
500 grams de bacallà dessalat (sense pell ni espines)
150 ml de llet
20 grams d'oli
2 grans d'all
1 patata gran
2 llaunes de pebrots del piquillo
Pebre, sal
1 capsa de plaques de lasanya
Per a la beixamel de pebrots
500 ml de llet
2 cullerades d’oli d’oliva
Nou moscada
Sal
Per una banda bulliu o hidrateu les plaques de lasanya i reserveu-les. Per l'altra fregiu els alls amb l'oli i coleu l'oli amb gust a all. Escaldeu el bacallà, coleu i reserveu-lo i a la mateixa aigua bulliu la patata. Peleu la patata i tritureu-la amb el bacallà i aneu-hi tirant a poc a poc l'oli i la llet fins que tot quedi ben emulsionat. Salpebreu. Talleu els pebrots del piquillo a tires i reserveu-ne algun per a la beixamel.
Tritureu 2-3 pebrots amb la llet i feu la beixamel tal i com us explico aquí. Munteu la lasanya i cobriu-la amb la beixamel, gratineu al forn i serviu.
Comentaris
Petos i bon cap de setmana.
Marina! Ja veus que és ben fàcil i el resultat es ben bo. Ja m'explicaràs!
PTNTS
Dolça
Una abraçada