pebrOts farcits d'anfÓs
Abans de res aclarir que l'Anfós = Mero. Podeu fer servir qualsevol altre tipus de peix (blanc preferiblement). Aquesta recepta la podeu trobar en el llibre de Triangle Postals: "Eivissa i Formentera" gastronomia i cuina...
Per a 2 unitats necessitareu:
2 filets d'anfós
2 pebrots vermells mitjans
1 ceba
1 carbassó petit
1 all
Julivert fresc
Romaní
Pebre negre
Pebre vermell
Oli
Sal
Piqueu la ceba i l'all, talleu a dauets el carbassó i sofregiu-los a la paella amb oli a foc suau fins que la ceba comenci a agafar color i reserveu. A la mateixa paella marqueu els filets de peix un parell de minuts a cada banda, salpebreu i reserveu uns minuts per tal que perdi temperatura i el pugueu manipular. Feu engrunes amb el peix i vigileu que no hi hagi cap espina. Barregeu el peix i les verdures, afegiu el pebre vermell i el julivert fresc picat, saltegeu-ho tot a la paella i reserveu.
Preescalfeu el forn a 200 graus. Renteu i talleu la part superior dels pebrots, buideu-los, pinteu-los amb oli per fora i farciu-los amb el preparat anterior i tanqueu-lo amb un escuradents i tireu una mica de romaní i el pebre negre. Coeu al forn uns 40 minuts i serviu.
Comentaris
T'ha quedat perfecte, han de ser uns pebrots super gustosos.
Petons