pizzA de maduixEs i gingEbre
Mmmmm, més pizza…Doncs sí, aquesta però, és dolça i us la
recomano per un esmorzar de cap de setmana, bona, bona…
1 massa de pizza
1 cullerada de mantega fosa
Maduixes, poma, gerds, platan...
Gingebre confitat, nous, pinyons o avellanes (opcional)
50 grams de mantega
100 grams de farina
25 grams de sucre morè
25 grans de flocs de civada
Prepareu la massa de pizza
(seguiu les instruccions d’aquesta recepta),
estireu la massa fins que quedi ben fina. Traslladeu-la a la plata del
forn (coberta amb paper vegetal). Ja heu posat a preescalfar el forn? A 200
graus, si us plau. Pinteu la base amb la mantega fosa, distribuïu les maduixes o la fruita escollida (neta i tallada) per tota la superfície, afegiu el gingebre tallat a dauets o els fruits secs picats.
Prepareu el crumble que cobrirà la vostra pizza. Talleu la mantega restant (50grs)
a daus i barregeu-la amb la farina, el sucre i els flocs de civada. Escampeu el resultat per damunt de la pizza i
coeu al forn uns 25 minuts.
Recomano que feu porcions
individuals. Queda més "cuqui"…Decoreu amb coco rallat.
Comentaris