pAté de xAmpinyOns i nouS

Amb torradetes, per farcir unes albergínies o uns carbassons, per fer-vos un entrepà, afegiu-li un rajolí de crema de llet i serviu-lo amb la pasta. Molt molt bo!


Podeu trobar aquesta i altres receptes en el llibre Delicias Veganas d’en Toni Rodríguez.



300 grams de xampinyons

1 all

½ ceba

1 culleradeta de llevat de cervesa

80 grams de nous pelades

Oli d’oliva

Pebre i sal



Peleu i talleu la ceba i l’all. Piqueu-los ben fins. Daureu a la paella a foc lent uns 2 minuts. Lamineu els xampinyons i afegiu-los a la paella. Cuineu-ho tot uns minuts més i reserveu. Torreu les nous al forn a 180 graus uns 3 minuts.

Poseu tots els ingredient en el got de la batedora (afegiu el llevat de cervesa i salpebreu) i tritureu-ho tot fins que obtingueu la textura d’un paté.


Comentaris

Francesc ha dit…
Fa molt bona pinta. A més, com que estic a dieta, supose que, amb moderació, me'n puc menjar alguna vegada. Salutacions

Entrades populars