pAté de xAmpinyOns i nouS
Amb torradetes, per farcir unes albergínies o uns carbassons, per fer-vos un entrepà, afegiu-li un rajolí de crema de llet i serviu-lo amb la pasta. Molt molt bo!
Podeu trobar aquesta i altres receptes en el llibre Delicias Veganas d’en Toni Rodríguez.
300 grams de xampinyons
1 all
½ ceba
1 culleradeta de llevat de cervesa
80 grams de nous pelades
Oli d’oliva
Pebre i sal
Peleu i talleu la ceba i l’all. Piqueu-los ben fins. Daureu a la paella a foc lent uns 2 minuts. Lamineu els xampinyons i afegiu-los a la paella. Cuineu-ho tot uns minuts més i reserveu. Torreu les nous al forn a 180 graus uns 3 minuts.
Poseu tots els ingredient en el got de la batedora (afegiu el llevat de cervesa i salpebreu) i tritureu-ho tot fins que obtingueu la textura d’un paté.
Podeu trobar aquesta i altres receptes en el llibre Delicias Veganas d’en Toni Rodríguez.
300 grams de xampinyons
1 all
½ ceba
1 culleradeta de llevat de cervesa
80 grams de nous pelades
Oli d’oliva
Pebre i sal
Peleu i talleu la ceba i l’all. Piqueu-los ben fins. Daureu a la paella a foc lent uns 2 minuts. Lamineu els xampinyons i afegiu-los a la paella. Cuineu-ho tot uns minuts més i reserveu. Torreu les nous al forn a 180 graus uns 3 minuts.
Poseu tots els ingredient en el got de la batedora (afegiu el llevat de cervesa i salpebreu) i tritureu-ho tot fins que obtingueu la textura d’un paté.
Comentaris