quichE d'espinaCs a la CatAlana amB salsA de formAtges




Aquí teniu una nova recepta, molt versàtil que us pot servir per a qualsevol àpat aquest estiu i que podeu preparar amb antel•lació...


Per a la quiche

1 paquet d’espinacs congelats

1 grapat de panses

1 grapat de pinyons

3 ous

100 ml de crema de llet

1 làmina de pasta brisa

Oli, pebre i sal

Per a la salsa de formatges

100 ml de crema de llet

30 grams de formatge parmesà rallat

20 grams de qualsevol altre formatge (gorgonzola en el meu cas)



Som-hi amb aquesta quiche tan rebona. Per començar i pel que fa a la pasta brisa, podeu comprar-la o bé fer-la. Aquí ens expliquen com i el procediment que cal seguir per coure-la.

Hidrateu les panses i descongeleu els espinacs. Daureu a la paella els pinyons amb una mica d’oli, retireu-los un cop s’hagin torrat i tot seguit tireu-hi les panses a la mateixa paella i afegiu els espinacs descongelats, saltegeu, salpebreu i incorporeu els pinyons.

Ja fora del foc afegiu els ous batuts i la crema de llet. Barregeu-ho tot bé i ompliu amb aquest farciment la base precuita de la quiche i coeu al forn 30 minuts aproximadament.


La salsa que acompanya la quiche la fareu escalfant la crema de llet amb els formatges (podeu afegir unes nous picades…). Us recomano que serviu la quiche freda amb una un raig de la salsa de formatges per damunt.


Comentaris

Francesc ha dit…
Fa molt bona pinta!! Me l'apunte!! Salutacions

Publicacions populars