COCA DE VIDRE

Tret que en Fèlix ens porti coca de Tona...us proposo aquesta altra coca molt fàcil de fer per a un bon esmorzar o berenar!! Miquel! marxaràs de Tona cap a Vic sense haver-nos portat coca de Tona!!! ai ai ai...


Ingredients:

1 massa de pizza fresca
oli d’oliva
pinyons o ametlles
sucre
matafaluga
anís sec

Preparació:

Podeu comprar la massa refrigerada en el supermercat (marca buitoni, crec...) però jo acostumo a fer-la amb la panificadora, ja sabeu:
aigua tèbia (170 ml), farina (340 gr), una mica de llevat, sal (una culleradeta de cafè) i oli d’oliva (dues cullerades).
Barregeu una cullerada de matafaluga amb la massa, estireu-la ben fineta amb el corró i doneu-li forma allargada i estreta.
Pinteu la massa amb oli amb un pinzell o amb els dits i escampeu-hi els pinyons i el sucre per damunt.
Enforneu la massa a 210º durant 15 minuts fins que es dauri, traieu-la del forn i ràpidament polvoritzeu o pinteu la superfície amb l’anís, fent això aconseguirem la textura de vidre que dóna el nom a aquesta coca!!!
Per altra banda us haig de dir que aquesta recepta és una adaptació d'una altra publicada en aquest magnífic bloc

Comentaris

Entrades populars