QUICHE DE VERDURES I FORMATGE DE CABRA



Perrea, Perrea!!!!!!
Ara fa uns dies us vaig explicar com podeu fer la pasta brisa a casa vostra, tot i que la podeu comprar a qualsevol supermercat. Doncs bé seguint el mateix procediment i preparant un farcit ben bo, podeu fer una quiche com aquesta.

La Quiche més popular es l’anomenada Lorraine i els seus ingredients són:

3 ous
500 ml de nata líquida
Una ceba
Bacon a daus i formatge emmental
Sal, pebre i nou moscada

En el meu cas he fet aquesta altra de verduretes:

2 carbassons
Una safata de xampinyons o un altre tipus de bolet no al·lucinogen
½ ceba
2 porros
3 ous
200 ml de crema de llet o nata líquida
Sal
Nou moscada i pebre

Amb un bon raig d’oli s’han de sofregir les verdures (netes i trossejades), tot i que també les podeu fer a la planxa, al vapor o amb el wok, fet això afegirem a les verdures els ous batuts, la crema de llet, un polsim de sal, la nou moscada i el pebre (amb tot això ja podríem fer una truita de verdures…).
Omplirem la massa (que prèviament haurem fornejat) amb aquesta barreja i courem en el forn uns 45 minuts a 190º, hem d'utilitzar només la part de baix del forn i quan quedin 5 minuts, el grill.
Podeu afegir altres verdures (espinacs, pèsols, espàrrecs…), més crema de llet o bé algun formatge com és el cas (de cabra).

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola,
Acabo de descobrir el vostre blog a través de la UOC i és força interessant.
Aportació a la Quiche de verdures, jo en faig una amb la verdura ratllada i hi poso porro; pastanga; patata (1 petita)carbassó i espinacs. La verdura la saltejo préviament a la paella i després la poso amb dins la tarta pre-cuita.
Laia
RUBEN ha dit…
Hola Laia,
Gràcies per visitar el nostre bloc i gràcies per la teva aportació!
Ruben

Entrades populars