CREMA DE CARBASSA amb CRUIXENT DE PERNIL

Moltes vegades la gent que es passa pel bloc i veu el que publiquem afirma que cal tenir força temps per cuinar i fer les receptes que fem, és més, deuen pensar que estem tot el dia ficats a la cuina o estudiant la propera recepta que farem. Doncs no! No és així! Un bon exemple és aquesta crema de carbassa que no té cap secret i que va fer l’Asun en un tres i no res. Una recepta ben simple i boníssima!

INGREDIENTS

½ carbassa
½ carbassó sense la pell (o no ens quedarà de color carbassa)
1 Porro
Pernil
Sal, pebre i nou moscada

Per començar salteu la carbassa tallada a trossets amb una mica d’oli (segons l’Asun la crema quedarà més gustosa). A continuació bulliu durant uns 15 minuts, en dos dits d’aigua, la carbassa i el carbassó tallat a trossets també. El porro és opcional, aquesta vegada no en vàrem posar però si el feu servir coleu després la crema. Tritureu amb la batedora elèctrica i tireu la sal, el pebre i la nou moscada.
Talleu el pernil a tires ben finetes. Salteu-lo a la paella amb una culleradeta d’oli, reserveu-lo i a l’hora de servir la crema poseu-lo per damunt.

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Ruben felicita a l'Asun de part nostre! Molt suculenta aquesta crema! Umm, que bona!
Gemma ha dit…
A nosaltres ens encanta la carbassa! De totes les maneres possibles... i en crema queda boníssima. A l'estiu ens la prenem fresqueta i també queda molt bona.
Tens raó que no cal passar-se hores i hores a la cuina per obtenir bons resultats, oi? Només és qüestió de tenir-ne ganes!
Glòria ha dit…
Ruben,

L'Asun va fer aquesta crema de carbassa, però tu de "pinxe", suposo.

Us ha quedat una foto molt atractiva.

Fins dijous!
RUBEN ha dit…
Hola família! Gràcies pels vostres comentaris! Ens veiem dijous!
la sopa gansa ha dit…
Hola Ruben
gracias por visitar mi rinconcillo, ya me contarás si haces el gazpa de remolachas

bonito blog, y fotos!

un abrazo
tere
Anònim ha dit…
Hola!
Nosaltres solem fer una crema de carbassa i roquefort. Però aquestaté molt bona pinta, amb l'afegitó del cruixent de pernil. L'apuntarem per la següent temporada de carbassa!

Salut!

Massitet

Entrades populars