COCA DE LLARDONS
Com alguns de vosaltres ja sabeu, el passat dijous 19 de juny en Ruben i jo varem assistir al curs de cuina de la Mireia Carbó, al club Caprabo de Barcelona, gracies a la Gemma, que com sempre va aconseguir unes quantes places. En el curs la Mireia Carbó ens va ensenyar tres plats, entre ells el que avui us deixo aquí, aprofitant que estem en festes de Sant Joan.
Ingredients:
1 làmina de pasta de full, 100 gr. de llardons, sucre, pinyons i 1 ou.
Per a la preparació comencem picant els llardons una mica, En el meu cas com que vaig compra pasta de full fresca, l’ estirem per a donar-li forma rectangular (si la compreu congelada, normalment ja es rectangular). Ara hem de dividir de manera imaginaria la pasta de full en tres parts iguals i cobrim la part central amb llardons i sucre. Dobleguem una de les parts sobre la part central, i l’ aixafem una mica amb el corró. Tornem a posar llardons i sucre i ho tapem amb el tros de pasta de full restant, Ho aixafem de nou amb el corró i l’ estirem donam la forma desitjada.
Ingredients:
1 làmina de pasta de full, 100 gr. de llardons, sucre, pinyons i 1 ou.
Per a la preparació comencem picant els llardons una mica, En el meu cas com que vaig compra pasta de full fresca, l’ estirem per a donar-li forma rectangular (si la compreu congelada, normalment ja es rectangular). Ara hem de dividir de manera imaginaria la pasta de full en tres parts iguals i cobrim la part central amb llardons i sucre. Dobleguem una de les parts sobre la part central, i l’ aixafem una mica amb el corró. Tornem a posar llardons i sucre i ho tapem amb el tros de pasta de full restant, Ho aixafem de nou amb el corró i l’ estirem donam la forma desitjada.
Pintem la coca amb ou batut i la cobrim amb pinyons, aixafem els pinyons una mica per evitar que caiguin un cop cuita la coca, afegim sucre per sobre i ho coem al forn a uns 200 graus fins que estigui cuita (8 -10 minuts).
Comentaris
Felicitats
Ester
Cada mes hi hauria d'haver una revetlla per tal de tenir una excusa per menjar coca.
Una abraçada
Petunets,
Eva.
Eva
Em va agradar retrobar-vos a la classe de la Mireia!
txell
Fantàstiques les coques!