Couscous amb vinagreta

Unió de colors, textures i gustos del mediterrani.
Thermomix 4 segons.
Ingredients:
Couscous.
100 gr. de pebrot vermell.
100 gr. de pastanaga.
100 gr. de tomàquet
1 ou dur.
100 gr. d’oli d’oliva verge extra.
30 gr. de vinagre de modena.
2 cullerades de mel.
Una mica de julivert.
Sal al gust.
Unes nous.
Orenga.
Preparació:
1. Posem 1 part de Couscous en un plat amb una mica d’orenga, afegim 1,2 parts d’aigua al punt d’ebullició amb sal, ho tapem, ho deixem 5 minuts i reservem.
2. Posem la resta d’ingredients a la thermomix i programem 4 segons a velocitat 4.
3. Ja podem preparar el plat, posem la quantitat de couscous desitjada i afegim la vinagreta al gust.
Tot plegat ho podem acompanyar amb un bon vi de Denominació d’Origen catalana, suau i afruïtat i gaudirem dels aromes i gustos del Mediterrani.
Com podeu veure és un plat molt senzill i recomano deixar anar la imaginació amb els ingredients i experimentar.
Que vagi de gust.
Comentaris
Petons..
Encara que en moltes ocasions he posat tonyina, posaré també nous.
Salut!!!!
Qué deliciosas estas diferentes versiones del cous cous. El dulce me ha gustado mucho. Gracias por tu maravilloso comentario en el mi blog. Besos miles
Mil petons.
A nosaltres ens encanta, com tu dius permet fer anar la imaginació amb els ingredients que tens a la nevera ;)
Aquestà sembla bona bona!
SAlut i bon any!