CANELÓ DE GELATINA AMB LLAGOSTINS i VINAGRETA DE CÍTRICS

Ara fa uns dies amb la colla vàrem fer un sopar on cada comensal havia de portar una tapa o “mosset” minimalista i suculent.
El sopar va ser un èxit rotund i de fet ja hem decidit establir-lo com a una cita anual! A mida que els nostres companys ens passin les seves receptes en Jordi i jo les publicarem per compartir-les amb tots vosaltres.
L’Asun i jo vàrem fer aquest caneló de gelatina amb llagostins i vinagreta de cítrics. La recepta (extreta del Descobrir Cuina) és ben fàcil i us l'explico tot seguit:

INGREDIENTS (4 persones)

16 llagostins
Pell de llimona i taronja confitada
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Anet o cibulet
Vinagre de cava

Per a la gelatina

250 ml d’aigua
15 grams de gelatina
8 gotes d’aigua de flor de taronger

Per fer la gelatina cal que bulliu l’aigua amb les gotes d'aigua de flor de taronger i desfeu la gelatina. Estireu-ho en una safata i reserveu a la nevera. Un cop gelificat talleu rectangles fins de gelatina, que substituirán a la pasta del caneló.

Per fer el farcit dels canelons, coeu els llagostins, trinxeu-los seguidament i amaniu-los amb una mica d’oli, sal, pebre (opcionalment podeu posar alguna herbeta ben picada: cibulet, julivert, anet...)

Farciu els canelons (de gelatina) amb els llagostins i tireu-hi per damunt la vinagreta de cítrics que podeu preparar preparar amb oli, vinagre, sal i la pell de la llimona i la taronja tallada a dauets petits.

Comentaris

Josepb. ha dit…
Ruben; -A la cuina- Transparent i delicat com un mirall , i bo -de segur- tal i com és veu. Que vaigui de gust Ruben. Josepb -menja de bacallà-
CocinArte ha dit…
Ruben, es superoriginal!!a més m'agrada molt aquesta proposta de portar cadascú un plat..que bé!!

Núria
Jordi ha dit…
Ei! Ruben, al final l' has publicat! Ja t' ho vaig ir en el sopar, però t'ho tornaré a dir, era deliciós.

Jo per la meva part pujaré també la que vaig preparar i com ve dius, quan els companys ens vagin passant les seves anirem publicant-les al blog.

Records a l’ Asun, i no t’ oblidis que el dia 6 tenim un altre reunió del grup, jejeje

Una abraçada
El cullerot Festuc ha dit…
Ohhhhhh...aquests son els plats que a mi m'encanten!!!! me l'apunto per fer pel pròxim sopar...super original!!!
Petunets,
Eva.
Mercè ha dit…
Ruben, un mos ben original!! És d'aquelles receptes que de ben segur tothom es devia quedar bocabadat per la seva presentació, originalitat i bon gust!!! :)
Petons!
Gemma ha dit…
Quins sopar més original que vau organitzar! Devia ser genial, la millor manera de tastar coses ben diferents, suculentes i sorprenents... com aquest caneló, que té molt bona pinta i és molt original.
Ja tinc ganes de llegir la resta de receptes dels altres comensals :)
PD Què tal la PAC? ;)
bajoqueta ha dit…
Oooohh quan feu lo pròxim que vinc!
Molt original va quedar.
Glòria ha dit…
Rubén,

Quina plat més original!. No es trenca la gelatina quan l'enrotlles?. ja estic esperant les altres receptes del sopar!.

A veure si a la propera trobada pots venir. Com va anar l'examen de "mates"?.

Fins aviat
RUBEN ha dit…
Josep Hola! Ets un poeta! És bo, la veritat, i fàcil! Una abraçada

Núria! Si t'ha agradat aquesta recepta ja veuras les altres...;-)

Jordi! Ara toca la teva! Vinga va! Que era boníssima!

Eva! El dry martini sólid també va caure (si no m'equivoco) tu també l'has fet no?

Mercè! Et dic el mateix que a la Núria, ja veuras les altres receptes...jejeje

Gemma! M'alegra que t'agradi i m'alegra coneixe't ;-)! Moltes gràcies per l'ajuda. Ja t'explicaré la PAC, demà publiquen la solució... Una abraçada ben forta!

Bajoqueta! És una bona idea per fer-la amb el amics, que cadascú porti una cosa, aquesta vegada la temàtica era la cuina minimalista, però hi ha mil opcions!

Glòria! De tots els canelons que vàrem fer a nosaltres només se'ns va trencar un. S'ha de manipular amb molta cura.
Les mates (suposo que la Gemma et va explicar) les porto malament, dimecres a la tarda vaig estar a punt de fer-me l'hara-kiri!!
Petons
OLLES I SOMRIURES ha dit…
Si haig de posar nota, doncs aquí va la meva, un 10. Això és un mosset de categoria. Salut!!!!
La cuina vermella ha dit…
M'encanta, és genial aquest caneló tan original Ruben.
Estimat, sé que tenim una cita pendent, però la cosa ha estat liada. Et tinc al cap, tu no t'amoïnis.
Muac.
ELS PEIXOS ha dit…
Molt maco aquest canaló, Ruben.
Felicitats
Maria ha dit…
Uau.. quina passada de bonic i com han dit molts, original... que modern queda.. A veure si també el faig..
illetapitita ha dit…
M'ENCANTA!!
Boníssim! Me l¡apunto segur!
I també m'agrada molt la idea de fer aquests sopars. Genial.
Esperem la resta de receptes!
Una abraçada!
Mollet 2011 ha dit…
Caram quina exquisidesa i molt propi com entrant d'estiu. Com sempre, ens deixes salivant.
RUBEN ha dit…
Gràcies a tots pels vostres comentaris, m'alegra que us agradi aquesta recepta!
Txell no pateixis que trobarem el moment per veure'ns! Ja veig que tu i en Kike no pareu quiets!
Una abraçada a tots
xaro ha dit…
El trobo genial!!!!!!!Els teus amics deuen estar encantats!!!!
Anna ha dit…
un entrant magnífic!!!

Entrades populars