PASTÍS DE RAÏM i LLET d'AMETLLA


Fa un trosset d’aquest pastís? Doncs va, que són pocs ingredients i és molt fàcil de fer. I si no us agrada el raïm podeu substituir-lo per alguna altra fruita com ara mango, maduixa, gerds, figa, préssec...boníssim!!!! Va per tu, Asun.

INGREDIENTS (4 persones)

250 grams de galetes (tipus digestive)
125 grams de mantega
40 grams de sucre morè
500 grams de raïm blanc
250 ml de llet d’ametlla
50 grams de maizena

Per començar preescalfeu el forn a uns 180º, tritureu les galetes amb una picadora fins que quedin ben esmicolades. Seguidament foneu la mantega al bany maria o en el microones i afegiu-hi el sucre. Posteriorment, agafeu la galeta esmicolada i barregeu-la amb la mantega fosa fins que aconseguiu una massa homogènia amb la que folrarem el motlle.
Distribuïu uniformement la massa en el motlle i ajusteu-la bé a la base i a les parets. Enforneu un 15 minuts i deixeu refredar. Traieu la pell i els pinyols al raïm. Coeu la llet d’ametlles amb la maizena fins que la barreja s’espesseixi. Aboqueu-la sobre la massa de galetes i cobriu-la amb el raïm. Serviu-lo fred.

Comentaris

CocinArte ha dit…
Sembla mentida que amb aquest ingredients tan senzills hagi surtit una pastís tant fantàstic!!
OLLES I SOMRIURES ha dit…
La presentació ja ho diu tot. Salut!!!!
Glòria ha dit…
I tant que fa un tallet d'aquest pastís, així, tal com està amb el raïm, tot i que amb figues tampoc ha d'estar malament!.

Fins aviat
MaryLou ha dit…
Qué pinta més bona!!!!
Un altre a pendents!!

Petonets
Gemma ha dit…
Ara mateix te n'agafaria un bon tall per esmorzar!
Quina combinació més bona, el raïm i la llet d'ametlla... Me l'apunto!
Marta ha dit…
Ruben
no fa un trosset, fa el pastis sencer.
Per Deu quina bona pinta que te.
Ara que es temps de raïms, genial.
Que et sembla amb raïms blancs i negres i per damunt una gelatina de moscatell, creus que podria quedar bè????.
Molts de petonets.
La cuina vermella ha dit…
ooooh, que bo!!! oooooh, que bonic!!!! oooooh, quin espectacle!!!! oooooh quines mans que tens!!!!
Ejem, ens convides a berenar?
Muacs.
La cuina vermella ha dit…
No m'ho puc creure, t'acabo de fer uncomentari i l'he esborrat seré tonta!!!
Maria ha dit…
Ostres, la Gemma també l'ha treballat la llet d'ametlla en un postre de fa ben poc. I tu, amb aquest postre, molt be, no? Potser me la miraré amb més carinyo el proper cop quan la vegi al super, que penso, això és cosa de iaies, com la meva, que la feia servir sempre.
A reveure !!
ELS PEIXOS ha dit…
Un pastis genial , Rubén !!!
Com van els estudis?? per fer això tens que tenir molt de temps , eh!!!
Felicitas..
Mercè ha dit…
Ruben, espectacular!! Ara mateix n'agafaria un tall! ;) Apuntat!
Petons!
Su ha dit…
Ruben! que maravilla!! me estoy empollando vuestras últimas entradas...que pasada!

Un besote
MªJose-Dit i Fet ha dit…
Quina delicia de pastís, m´ha agradat moltíssim!!! la massa es veu tan rostideta i aquesta crema de llet d´ametlles ohhhh és una passada!!! petonets
illetapitita ha dit…
Ostres doncs jo si que n'agafo un tall si en queda!
Trobo que has fet una molt bona combinació!
Una abraçada!
pityenlacocina ha dit…
que ricura de tarta con uvas con lo que me gustan, es una receta deliiosa y facil de hacer, te felicito,

besitos desde londres,

pity
xaro ha dit…
Rubén, un tall per mí per favor!!!!!
Quina pinta més bna!!!
La meva amiga Sandra l'ha fet i diu que és una canya que ara el tornarà a fer però i posarà gerds pq el raïm se li ha fet pesat tenir-lo de pelar.

Jo me'l acabo imprimir per si de cas!! ;))

Rècords
Gloria ha dit…
Hola!! Cuan puguis passa pel meu bloc que tens un premi.
Cordialment.
RUBEN ha dit…
Bé! Com sempre m'alegra que us hagi agradat aquesta recepta! I m'alegra saber que alguns ja la heu provada!! Tampoc costa tant pelar el raïm!
Una abraçada
Anònim ha dit…
Hola!

Teniu un espai molt xulo!


salut

lamam.

Entrades populars