PANNA COTTA de GERDS
INGREDIENTS (8-10 unitats)
250 ml de nata
250 ml de llet
100 grams de sucre
6 fulls de gelatina o un sobre de gelatina neutra
Gerds (una capseta)
Tritureu els gerds amb la llet, seguidament escalfeu en un cassó la nata, el sucre i el batut de gerds, el sucre ha de quedar ben dissolt. Retireu del foc i deixeu temperar uns minuts, dissoleu els fulls de gelatina (prèviament hidrats) i remeneu bé. Disposeu la barreja en recipients individuals i reserveu-los a la nevera fins que quallin.
Comentaris
Bon any nou per tots!!
Núria
Bones festes.
Bon Any nou....
T'ha quedat una presentació esplèndida. Felicitats i bon any nou. Una abraçada
Amics, sou genials, es encanteu i us estimem. Molta llum per aquest nou any que comença. PEtons.
Que tingueu un molt bon any!!!
Ptnts
http://www.facebook.com/#/pages/Barcelona-Spain/Me-gusta-cocinar-con-Salsa/187723095792?ref=ts