PANNA COTTA de GERDS

La recepta de la panna cotta no pot faltar en cap bloc, gairebé tothom la té. Per tant aquí us deixo la meva, aquesta vegada amb gerds, tot i que admet moltes més possibilitats com ara substituir la fruita i el sucre per qualsevol melmelada de fruita.

INGREDIENTS (8-10 unitats)
250 ml de nata
250 ml de llet
100 grams de sucre
6 fulls de gelatina o un sobre de gelatina neutra
Gerds (una capseta)

Tritureu els gerds amb la llet, seguidament escalfeu en un cassó la nata, el sucre i el batut de gerds, el sucre ha de quedar ben dissolt. Retireu del foc i deixeu temperar uns minuts, dissoleu els fulls de gelatina (prèviament hidrats) i remeneu bé. Disposeu la barreja en recipients individuals i reserveu-los a la nevera fins que quallin.

Comentaris

CocinArte ha dit…
M'agrada molt la panacotta!! I amb les fruites vermelles, queda boníssim..

Bon any nou per tots!!

Núria
Francesc ha dit…
Quina cosa més bona!!! La foto diu "menja'm". Besades i bon any 2010!!!
starbase ha dit…
No només és bona, sino que ha quedat molt bonica!

Bones festes.
Mar Calpena ha dit…
Hola, Rubén. Coles els gerds, abans d'afegir-los? La panna cotta té una pinta molt apetitosa.
Gemma ha dit…
Tens raó que la pannacotta és una recepta obligada a tots els blogs... i la teva, amb el toc dels gerds, es ben original i sorprenent. Trobo que l'acidesa dels gerds ha de contrarestar molt bé la greixor de la nata. Deliciosa!
Maria ha dit…
Que boneta és la pannacotta, de qualsevol forma... Amb el color vermell és molt temptadora, que el menjar també ha d'entrar per la vista.. Un bon any !!!
ELS PEIXOS ha dit…
Això sí que es artesanía!!!!
Bon Any nou....
josep ha dit…
Ruben,
T'ha quedat una presentació esplèndida. Felicitats i bon any nou. Una abraçada
La cuina vermella ha dit…
La pannacotta, és genial, tan agraïda i boníssima, a més, la prepares abans i tens un postre de fàbula per un sopar o dinar de fàbula.
Amics, sou genials, es encanteu i us estimem. Molta llum per aquest nou any que comença. PEtons.
xaro ha dit…
Molt original aquesta pannacotta amb gerds!! Ideal per aquestes festes......
Que tingueu un molt bon any!!!
Ptnts
núria ha dit…
Hola! Aquest comentari sembla spam però no ho és, només una mica de publicitat: A Salsa Books (editorial de llibres de cuina) hem creat una pàgina facebook i us convidem a apuntar-vos-hi. Podeu participar en els concursos que hi fem i guanyar llibres. Si us plau, feu-ne difusió! Gràcies i perdoneu la intrusió. Ra mateix sortegem un llibre de Carme Ruscalleda si pengeu fotos dels vostres plats de Nadal.
http://www.facebook.com/#/pages/Barcelona-Spain/Me-gusta-cocinar-con-Salsa/187723095792?ref=ts

Entrades populars