PÚDING DE POMA CARAMEL·LITZADA


Hola a tots/es!

Després d’un dies d’inactivitat a causa dels exàmens de gener i d’una setmana sabàtica que m’he pres després d’això. Tornem a la càrrega. Prometo posar-me al dia amb els vostres blocs durant aquests dies.

Som-hi! amb aquest púding tan bo i tan fàcil de fer:

INGREDIENTS

2 pomes
4 cullerades de sucre
La pell d’una llimona
Una branca de canyella
Melindros (dels durs)

½ litre de llet (pot ser de soja)
1 sobre de gelatina neutra
3 cullerades de sucre amb vainilla
Una beina de vainilla
La pell d’una taronja

Talleu la poma a dauets i poseu-la en un cassó amb l’aigua, el sucre, el pell de la llimona i la canyella. Coeu-ho tot a foc suau, fins que el sucre i la poma caramel·litzin. Abans que es refredi, cobriu el fons d’un motlle de púding amb aquest caramel i disposeu els melindros en línia al damunt.

Dissoleu la gelatina en 100 ml de llet i reserveu. Escalfeu la resta de llet amb la pell de la taronja, el sucre i la branca de canyella. Deixeu que bulli i seguidament retireu del foc i deixeu que emulsionin les aromes durant uns 15 minuts. Afegiu la gelatina dissolta en llet que teníem reservada. Coleu-lo tot i aboqueu-lo en el motlle. Reserveu a la nevera fins que qualli.

Trobareu la recepta original en aquest bloc tan xulo.

Comentaris

Gemma ha dit…
M'encanta, trobo que és un púding molt original, fet en fred enlloc del típic quallat amb llet i ous... i la poma caramel·litzada ha de quedar boníssima! M'apunto la recepta i vai g amirar el blog que recomanes.
PD: ja tens les notes? ;)
Keyara ha dit…
Ohhhh Rubeeeeeennn! Quina pintaaaaa!!! Hauré d'anar-te a fer una altra visita a casa! jajajajaa
Res, ara en sèrio, a veure si quedem JA q oblidaré les vostres cares :_( Petonsssss!

Sonia
Francesc ha dit…
Un dolç fàcil i bo. Segur que el faig un dia d'aquests. Fa una pinta deliciosa. Salutacions.
La cuina vermella ha dit…
hombreeeeeee, dichosos los ojos!! Estimats, que ara no ens veiem mai, ni a la sortida de la meva feina!!!
nens, tenim apuntat el gintonnic pendent, eh?? que lo sepas, que no ens hem oblidat!
Escola, és una passada aquest pudding, i la foto que bonica (estic llepant la pantalla!).
En fi bonics, aquí estem per al que necessiteu.
Mooolts petons.
Mercè ha dit…
Ruben, espero que els exàmens anéssin molt bé!!
Com a mínim, aquest púding segur que refà les forces perdudes. ;)
La foto dels talls és genial!
Petons!
El cullerot Festuc ha dit…
Espero que els exàmens hagin anat mb!!! Aquest puddin té molt bona pinta...i això que es qualli amb gelatina no ho he probat mai!!
Petunets,
Eva.
Glòria ha dit…
M'encantaaaaaaaaaa!. I tinc melindros dels durs que em van sobrar de fer el tiramisú de torró de la Mireia Carbó. Ja sé amb què els faré servir!.
Joana ha dit…
Ruben, té una pinta...ummmmm genial.
La veritat es que surt de lo típic pero realment ha d'estar boníssim.
Sort amb els exàmens
Una abraçada.
Dolça ha dit…
Ruben, espero que els examens hagin anat tan magnificament bé com t'ha quedat aquest puding, curiós perquè el fas en fred, no al bany maria com s'acostumen a fer. Per cert l'aspecte és fabulós!

PTNTS
Dolça
ELS PEIXOS ha dit…
Hola!!! Quan dies , oi??
No hi fet mai púding , jo...
aquest t´ha quedat molt maco!!!
MAR ha dit…
Quina pinta, a mi tot el que porti poma m'encanta i aquest a més de presència quedar super bé

Espero que els exàmens hagin sortit come esperaves

ptonets
xaro ha dit…
Ei Ruben, espero que els examens hagin anat bé....aquest puding te una pinta fabulosa!!!!!Me l'apunto..
Ptnts
Xavier ha dit…
Té una pinta escandalosament carameŀlitzada! Mmmh!
illetapitita ha dit…
Doncs la veritat és que té una pinta genial!
I si dius que és fàcil de fer.. estupendo!
Una abraçada!

Entrades populars