CARPACCIO D' OUS DE REIG

Desprès de molt de temps sense publicar cap recepta, els nois de “A la Cuina” tornen de nou. I aprofitant el començament de l’ època boletaire, que millor que fer-ho amb una recepta de bolets i ben senzilla, un carpaccio d’ Ous de Reig, un bolet molt apreciat.
Ingredients:
Ous de Reig*
Pinyons
Porradell
El suc de mitja llimona
Oli d’ oliva (la quantitat ha de ser el doble que el suc de llimona)
Sal
Pebre
Per a començar, netejarem els bolets i un cop els tenim ben nets, el tallem en lamines molt fines, un cop col•locades les lamines a la safata o plat, preparem l’ amanit amb l’ oli d’ oliva i el suc de mitja llimona (en una relació 2 a 1), un polsim de sal, un polsim de pebre i uns pinyons. Amanim els Ous de Reig i per finalitzar afegim porradell ben picat per sobre.
*aquest carpaccio s’ ha realitzat amb un únic bolet d’ uns 15 centímetres de diàmetre, i va sortir un plat gran ple, ja que la resta d' ous de reig van a anar a parar a les brases...
Comentaris
Una recepta deliciosa amb el rei dels bolets, a jutjar per aquesta recepta, la nova temporada del blog "a la cuina" promet molt! ;)
Jo també m'haig de posar les piles!
Torneu amb una recepta que no es pot deixar perdre!
boníssim aquest carpaccio!