CRESTES Criolles o Argentines

Fa anys que vaig tastar unes “empanadas criollas” semblants a aquestes al restaurant Argentí “Boliche”de Santa Perpètua de Mogoda. A la xarxa trobareu infinitat de receptes, jo he fet una fusió de i aquest ha estat el resultat:

INGREDIENTS

1 paquet d’oblees o 1 làmina de pasta brisa

250 grams de carn picada de vedella

1 pebrot Vermell

1 pebrot verd

1 all

1 ceba tendra

10-12 olives verdes picades

1 ou dur

½ cullerada de comí

Oli d’oliva

Pebre i sal

Per fer les crestes més “lleugeretes” escaliveu els pebrots i enforneu-les enlloc de fregir-les. Piqueu la ceba i daureu-la a la paella juntament amb l’all, afegiu la carn picada i salpebreu al gust. Un cop cuit, retireu del foc i afegiu les olives picades, l’ou dur picat, el comí i opcionalment i si us agrada unes gotes de tabasco. Munteu les crestes o l’empanada i coeu-la al forn a uns 200º fins que quedin dauradetes.

Comentaris

Francesc ha dit…
Segur que són boníssimes. Me l'apunte a pendents... Salutacions
MaryLou ha dit…
Boníssimes!!! a casa ens encanten les crestes, prenc nota de la teva recepta!!
Petonets
Receptes.cat ha dit…
Una fantàstica recepta.

S'haurà de provar això d'enfornar-les.
Montse ha dit…
Diferente, me gusta se sale de las de siempre. Saludos

Entrades populars