BescuiT d'alfÀbrega i pinyoNs


Que no sabeu quin entrant fer pel dinar que teniu d’aquí uns dies amb la família? Que us agradaria portar alguna cosa al sopar que organitzen els vostres amics? Aquest bescuit de pesto és un bon entrant acompanyat per exemple amb uns tomàquets cirerol, formatge feta, orenga i sal (o qualsevol tipus d’amanida).
Ingredients (4 persones)
140 grams de farina de blat
1 sobre de llevat químic
40 grams de maizena (es pot substituir per farina normal)
3 ous
100 grams de formatge emmental
100 grams de llet
Sal i pebre
150 grams de pesto ja preparat o:
Alfàbrega (8 fulles)
1 all i mig
50 grams de pinyons
4 cullerades de parmesano rallat
100 grams d’oli d’oli suau
Sal

Preescalfeu el forn a 180 graus. Prepareu el pesto triturant tots els ingredients. Si no teniu els ingredients podeu utilitzar un pesto d’aquells que ja venen fets i que trobareu a la zona de refrigerats del súper. Barregeu els ous i la llet, afegiu la/les farina/es amb el llevat, el formatge i salpebreu. Incorporeu el pesto i barregeu bé tots els ingredients.
En un motlle (prèviament untat amb mantega i farina) aboqueu la barreja. Enforneu 45 minuts i desemmotlleu. En el moment de servir talleu les porcions (jo he fet servir un talla-pastes).

Comentaris

Glòria ha dit…
Una bona proposta per als sopars informals d'estiu. El pesto, com que no costa gaire, millor fet a casa, no et sembla?
mercè ha dit…
Quina meravella de bescuit!, he vist la fotografía al bloc del cafè de nit i no m'he pogut resistir... Una pregunta: quan dieu farina de blat és la d'ús normal o de blat de moro?,com després dieu això de la farina normal m'he confós...A reveure, encantada de passar pel vostre bloc!
RUBEN ha dit…
Glòria hola, evidentment el pesto millor fet a casa! Però cal dir que també hi ha aquesta opció ;-)

Mercè la farina de blat és la de sempre, sí. Substituir una mica de farina de blat per maizena fa que quedi més esponjós.

M'alegra que us agradi!

Entrades populars