RollEr d'esPinacs amb Salmó i FormatGe


Si ja esteu pensant en el menú que preparareu aquest any pel Nadal, aquesta és una molt bona proposta. Fàcil de fer i boníssima!!!!
INGREDIENTS
200 grams d’espinacs cuits
4 ous
25 grams de mantega fosa
1 cullerada de suc de llimona
1 ceba
300 grams de formatge cremós
200 grams de lloms de salmó
100 grams de gambes
Pebre negre
Sal

Per començar preescalfeu el forn a 180 graus. Tot seguit agafeu els ous i separeu-ne els rovells de les clares. Munteu les clares amb el suc de llimona i reserveu. Per una altra banda, poseu en un recipient els espinacs, els rovells, la mantega, el pebre i la sal i tritureu tots aquests ingredients. Barregeu amb suavitat el puré resultant amb les clares muntades.
Folreu amb paper vegetal la safata del forn i aboqueu-hi la massa, distribuint-la uniformement per la superfície. Coeu durant 12-15 minuts, retireu del forn i reserveu la massa, enrotllada en un drap de cuina net i humit.
Piqueu la ceba finament i cuineu-la amb l’oli fins que agafi un to daurat. Seguidament afegiu el salmó tallat a daus i les gambes i salpebreu, un cop cuinat afegiu el formatge i piqueu-ho tot (jo utilitzo l'accessori picador de la batedora). Desenrotlleu el roller, farciu-l0 i torneu-lo a enrotllar.
Podeu acompanyar aquest rotlle amb una amanida de canonges o una salseta de porros (vichyssoise)

Comentaris

Marina ha dit…
Quina recepta més vistosa i més bona!!! M'agrada molt. Petons
La cuina de l'Eri ha dit…
Fa molt de goig! Si que és una excel·lent proposta per a festes. Petons
Anònim ha dit…
Fa molt bona pinta!! Una bona opció la tindré present, moltes gràcies i una abraçada!!
Anna ha dit…
Que presentación tan bonita y que rico se ve. Un beso.
el taller de cuina ha dit…
No sé si per Nadal o quan, però aquesta recepta me l'emporto per fer-la. Queda preciós i tots els ingredients m'encanten!!
Moltes gràcies i una abraçada!
bojosperlacuina ha dit…
Ei, jo en faig un de semblant. Què bo què és!

Entrades populars