QuallAda de xocolaTa amb PerA


Va, que és hora de berenar, ens l'hem guanyat!

Ingredients 4 persones
1 sobre de preparat per fer quallada
½ litre de llet de soja o vaca amb xocolata (jo he fet servir de soja)
2 peres
Unes gotes de suc de llimona
1/2 culleradeta d'agar agar o un full de gelatina
Canyella o vainilla i sucre (opcionalment)
Aigua

Peleu i talleu en dauets la pera. Poseu un recipient al foc amb una mica d’aigua i les gotes del suc de llimona (opcionalment podeu afegir 2 cullerades de sucre), afegiu la pera i un canonet de canyella o una beina de vainilla oberta per la meitat. Coeu durant uns 10-15 minuts fins que la pera sigui tova. Retireu la vainilla/canyella i dissoleu l'agar agar o el full de gelatina hidratat. Ompliu una mica menys de la meitat els recipients individuals per acabar-los d’omplir amb la quallada. Reserveu 1 hora a la nevera aproximadament.
Prepareu la quallada de xocolata seguint les instruccions de l’envàs. Truc: afegiu més xocolata o ½ culleradeta de cafè soluble si voleu accentuar el gust de xocolata. Opcionalment podeu afegir arròs inflat amb xocolata o trossets de galeta. Acabeu d’omplir els recipients i deixeu que qualli a la nevera.

Comentaris

el taller de cuina ha dit…
T'han quedat uns vasets molt macos a més de ser unes postres senzilles i ben bones!!!
Bon cap de setmana

Entrades populars