petiT suiSSe de gerdS

El formatge fresc és un producte alt en proteïnes i sense greix pràcticament. Per tant es força aconsellable per fer postres baixes en greixos. Se m’acudeix, per exemple, fer el tiramisú amb aquest producte en comptes de fer servir mascarpone. El podeu trobar al Bonpreu, al Mercadona i al Carrefour per exemple. Per començar aquí teniu aquesta recepta tan facileta, que no serà l'última que us presenti que incorpori aquest producte:


Ingredients 3-4 unitats
400 grams de formatge fresc desnatat batut
1 capseta de gerds / maduixes / 2 préssecs

2-3 cullerades de sucre o 2 de mel o edulcorant – jo recomano sucre invertit

Aigua i unes gotes de suc de llimona



Renteu la fruita i talleu-la a trossos, poseu-la en un cassó amb l'aigua, el suc de llimona i el sucre i coeu-ho tot uns 10-15 minuts. Feu un puré triturant-ho tot, si observeu que queda massa espès podeu afegir una mica d’aigua. Coleu i tot seguit barregeu el puré resultant amb el formatge fresc fins que tot quedi d'un color homogeni. Serviu en recipients individuals, tapeu-los i deixeu-los refredar a la nevera. Ja està, fàcil i bo, eh?



Comentaris

M'encanta! Tenia ganes de fer-ne un de casolà.
anirac ha dit…
que bo i que senzill!! m'ho apunto!!

Entrades populars