pA de canyElla, sucrE moscoVat i AmetLla


 




1 base de pizza:

200 grams d’aigua
50 grams d’oli d’oliva
1 culleradeta de mel (opcionalment)
20 grams de llevat premsat
400 grams de Farina
1 culleradeta de sal

20 grams de canyella en pols
50 grams Sucre moscovat
30-40 grams Mantega fosa
Granet d’ametlla
Cobertura de xocolata blanca (opcional)

Per a 4 panets necessitarem només la meitat de la massa, amb l’altre meitat feu-vos una pizza ben bona,  recordeu també que podeu congelar la massa i utilitzar-la quan us vingui de gust.

Barregeu tots els ingredients de la massa de pizza en el mateix ordre que a la relació de més amunt. Pasteu la massa i reserveu-la tapada uns 30 minuts. Passat aquest temps torneu a pastar i quedeu-vos amb la meitat.  

En un recipient barregeu la canyella en pols i el sucre. Per una altra banda foneu al microones la mantega i reserveu-la, per l’altra unteu amb mantega i farina 4 motlles (versió individual) o 1 de gran.

Ara només cal que agafeu trossets de la massa, feu una boleta, la passeu per la mantega fosa, l’arrebosseu amb el combinat de sucre i canyella, ompliu els motlles fins a la meitat i tireu el granet d’ametlla per damunt.

Un cop tingueu plens els motlles deixeu llevar els panets durant 1 h 30 m aproximadament i coeu-los al forn a 190 graus (a dalt i a baix) durant 20 minuts. Una vegada s’hagin refredat pinteu unes línies amb la cobertura de xocolata blanca fosa o feu un glassejat amb sucre glas, mantega i vainilla. 

Font: http://spoonforkbacon.com/

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Quina delícia! amb sucre moscovat trobo que les menges dolces milloren molt, oi? I així especiat com l'has fet... una delícia.
Interessant, no coneixia aquest sucre.
Ha d'aestar molt bo!

Entrades populars