Baked Egg BoaT - panEts farciTs al forN
Que em dieu d’aquests panets farcits? La idea és d’aquest bloc que recomano visiteu. Només necessitareu 3-4 pans individuals i escolliu el farcit que més us agradi.
4 pans individuals (llonguet, Viena, integral, de cereals…)
3 ous
2 cullerades de formatge cremós (tipus piladelphia)
3 cullerades de formatge ratllat
½ carbassó tallat de daus
3-4 xampinyons trossejats
Pernil ibèric
Pebre i sal
Feu un tall a la part superior dels pans i buideu l’interior. Bateu els ous, afegiu els formatges, el carbassó, els xampinyons, el pernil i salpebreu. Emboliqueu la part externa dels pans amb paper d’alumini sense tapar el forat que heu fet anteriorment. Ompliu els pans amb la barreja d’ous. Cuineu al forn a 180 graus durant 25 minuts aproximadament.
4 pans individuals (llonguet, Viena, integral, de cereals…)
3 ous
2 cullerades de formatge cremós (tipus piladelphia)
3 cullerades de formatge ratllat
½ carbassó tallat de daus
3-4 xampinyons trossejats
Pernil ibèric
Pebre i sal
Feu un tall a la part superior dels pans i buideu l’interior. Bateu els ous, afegiu els formatges, el carbassó, els xampinyons, el pernil i salpebreu. Emboliqueu la part externa dels pans amb paper d’alumini sense tapar el forat que heu fet anteriorment. Ompliu els pans amb la barreja d’ous. Cuineu al forn a 180 graus durant 25 minuts aproximadament.
Comentaris