crepEs de VeRdures i toFu


Tal i com us vaig dir a la recepta anterior, aquí teniu de nova amb tofu.

Per a les crepes:

125 grams de farina
2 ous
1/4 de litre de llet
1 culleradeta de mantega
1 pols de sal

Per al farcit:

1 carbassó gran
1 ceba
1 all
1 pastanaga
100 grams de xampinyons
2 cullerades de salsa de soja
1 grapat d'anacards
1/2 bloc de tofu
Oli, pebre i sal


Per començar fareu la massa de les crepes barrejant tots els ingredients menys la mantega que ens servirà per fer-les més tard a la paella. Un cop tingueu la massa reserveu-la uns 30 minuts a la nevera, mentrestant prepareu el farcit. 

Peleu l'all i la ceba i piqueu-los finament o a la juliana. Daureu-los amb una mica d'oli a la paella, a continuació afegiu el carbassó, net i tallat a dauets petits, la pastanaga també neta i tallada a daus. Cuineu-ho tot junt durants uns minuts i afegiu els xampinyons nets i laminats i el tofu tallat a dauets. Salpebreu. Ull! amb la sal, que la salsa de soja ja és salada. El farcit estarà enllestit quan l'aigua que deixen anar les verdures s'hagi evaportat. Per acabar afegiu la salsa de soja i els anacards.

Feu les crepes i farciu-les amb dues cullerades de verdures amb tofu. Aquestes crepes que veieu a la foto les he acompanyat amb un chutney de poma i ceba que teniu al rebost, és opcional, però us recomano aquesta combinació.

Comentaris

Entrades populars