"PastA" al pesTo - RaW FoOd
Avui us parlaré d’una nova tendència a la cuina anomenada “Raw-Food”. Basada en el consum de fruites i verdures ecològiques, fruits secs i germinats i evitant el consum de productes d’origen animal (com ja sabeu al bloc podeu trobar moltes receptes amb proteïnes vegetals).
Els aliments cultivats de forma orgànica, crus, són més nutrititus per a l’èsser humà faciliten la digestió i milloren el funcionament del sistema immunològic.
En aquest tipus de cuina, els aliments són tractats de forma natural ( per exemple utilitzant processos de deshidratació, marinació i fermentació ). Així els aliments mantenen una textura i un sabor com si estiguessin cuinats i amb totes les seves propietats. Hi ha plats que poden arribar a ser cuinats fins als 38º. A partir d’aquesta temperatura, els aliments perden els enzimes, fitonutrients i vitamines i minerals.
La recepta que us presento és d’aquest bloc. Únicament he fet un petit canvi, he afegit, com no, una proteïna vegetal, anomenada tempeh (us en parlaré més endavant) i a més he afegit xampinyons crus laminats.
Els petits canvis són poderosos. Si més no, tingueu-ho present en el moment de triar el plat que cuinareu...
Comentaris
Núria
PEtonets