trUfes de garroFA



Potser us sorprenen aquestes trufes fetes amb farina de garrofa com a ingredient principal, però més us sorprendrà el resultat si les feu i més encara si les combineu amb bitxo, sal maldon, pebre o blat de moro torrat…Són una autèntica “delicatessen”

Per saber-ne més d’aquest nou ingredient feu clic aquí.

1 cullerada d’oli de gira-sol
1 cullerada de mel
6 dàtils (sense pinyol)
1 cullerada d’essènica de vainilla
2 cullerades de farina de garrofa.
Opcionalment: podeu afegir qualsevol dels ingredients esmentats a la introducció


Barregeu tots el ingredients i tritureu-los amb a la picadora, el túrmix, la thermomix o qualsevol altre accessori que pugueu utilitzar amb aquesta finalitat ...

Us ha de quedar una pasta homogènia no gaire enganxifosa. Si us quedés massa sec afegiu una mica més d’oli i mel i si és massa líquida afegiu una mica més de farina. Tapeu-la amb paper film i reserveu-la a la nevera durant 1 hora aproximadament. Per fer les trufes, agafeu un grapadet de pasta, feu una boleta i arrebosseu-la amb farina de garrofa, granet d’ametlla o avellana, pebre, sal...

Comentaris

Entrades populars