trUfes de garroFA
Potser us sorprenen aquestes
trufes fetes amb farina de garrofa com a ingredient principal, però més us
sorprendrà el resultat si les feu i més encara si les combineu amb bitxo, sal
maldon, pebre o blat de moro torrat…Són una autèntica “delicatessen”
Per saber-ne més d’aquest nou ingredient
feu clic aquí.
1 cullerada d’oli de gira-sol
1 cullerada de mel
6 dàtils (sense pinyol)
1 cullerada d’essènica de
vainilla
2 cullerades de farina de
garrofa.
Opcionalment: podeu afegir
qualsevol dels ingredients esmentats a la introducció
Barregeu tots el ingredients i
tritureu-los amb a la picadora, el túrmix, la thermomix o qualsevol altre
accessori que pugueu utilitzar amb aquesta finalitat ...
Us ha de quedar una pasta homogènia
no gaire enganxifosa. Si us quedés massa sec afegiu una mica més d’oli i mel i
si és massa líquida afegiu una mica més de farina. Tapeu-la amb paper film i
reserveu-la a la nevera durant 1 hora aproximadament. Per fer les trufes,
agafeu un grapadet de pasta, feu una boleta i arrebosseu-la amb farina de
garrofa, granet d’ametlla o avellana, pebre, sal...
Comentaris