mouSse de garrOfa i fruitS secs


Abans de començar us recordo que podeu adaptar el disseny d'aquest bloc. Únicament heu d'escollir entre les opcions que teniu a la part superior esquerra. L'opció anomenada flipcard us permet fer una distribució de les receptes per data, autor, etiquetes...

Ja fa uns dies us vaig parlar de la farina de garrofa en aquest post. Ara, continuant fent servir aquest ingredient, us presento aquesta recepta que com sempre us recomano. Us sorprendrà! Necessitareu:

100 grams de farina de garrofa
100 ml de llet de civada
2 clares d'ou
2 rovells
50 grams de sucre
200 ml de nata de muntar
Essència de vainilla
Fruits secs variats (avellana, nous, granet d'ametlla)
Una rajoli de licor d'ametlla (opcional)

Si teniu sifó, barregeu tots els ingredients, coleu-los dins del sifó, introduiu la càrrega de gas i reserveu a la nevera. En el moment de servir decoreu amb els fruits secs.
Si no teniu sifó mireu a la font d'aquesta recepta on s'explica el procediment detallat. Boníssim!!!

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Carai, que original! Només he provat la farina de garrofa una vegada, en unes creppes que vaig tastar a Còrsega. Aquest gelat té una pinta fantàstica! I ens dóna a conèixer un producte que no coneixem gaire... bravo! Petons
Gemma ha dit…
No cuino mai amb farina de garrofa, però he tastat algun pastís que en portava i tenia un gust subtil ben diferent. No imagino quin gust deu tenir aquesta mousse, serà qüestió de provar-ho. I com que tinc sifó, cap problema! ;)

Entrades populars