tallarinEs de CarbasSa a lA CarbonAra

Fa uns dies uns companys em van parlar d’aquest plat que els van servir a l’Hotel el Monegal i com em vam parlar tant bé vaig decidir fer-les a casa.
Per fer aquestes tallarines és convenient que feu servir una mandolina, les tallarines són 100% de carbassa i combinades amb una salseta carbonara queden boooníssimes!!!


Necessitareu:

1 carbassa petita

2 rovells d’ou

100 ml de crema de llet o llet evaporada

100 grams de pernil/cansalada o bacon

Una ceba tendra

Oli d’oliva

Pebre i sal



Poseu una cassola al foc amb aigua i un pols de sal. Peleu la carbassa i talleu-la a tires ben fines. Quan l’aigua arrenqui el bull afegiu-hi les tires de carbassa i coeu-les durant només 1 minut. Tot seguit passeu-les a un recipient amb aigua ben freda (utilitzeu glaçons si cal) i coleu-les.

Per una altra banda piqueu la ceba finament i coeu-la a foc baix en una paella amb una cullerada d’oli. Un cop veieu que comença a daurar-se, afegiu-hi el pernil-bacon o cansalada tallat a daus. A continuació afegiu-hi la crema de llet o la llet evaporada, salpebreu i remeneu. Al cap de 2-3 minuts, afegiu-hi els rovells d’ou i retireu ràpidament del foc. Afegiu finalment les tallarines de carbassa i serviu tot seguit.

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Fàcil i molt bo!! M'encanta la carbassa. I aquest plat és molt original, ho provaré!
el taller de cuina ha dit…
Una recepta senzilla però no per això menys original i gustosa. La tindrem en compte!
petonets

Entrades populars