papiLLota de gAll amb trenCadís


Aquí teniu una nova recepta extreta del llibre de la Carme Ruscalleda : La cuina més fàcil i moderna. Que no us agraden les panses, no n'hi poseu, que voleu canviar les verdures, cap problema...Admet moltes variants, però jo aquí us deixo la idea...


4 filets de gall o qualsevol altre peix blanc
1 poma
1 pastanaga
1 carbassó
50 grams de panses blanques
5 grams de grans pebre rosa
Oli d’oliva, pebre blanc i sal

Renteu i talleu a dauets ben petits el carbassó, també la poma i la pastanaga pelades. Talleu les panses. Barregeu tots els ingredients en un recipient i amaniu-los amb oli, sal, una mica de pebre blanc  i els grans de pebre rosa.
Saleu el peix i repartiu el trencadís per sobre i tireu un fil d’oli. Emboliqueu-los amb paper vegetal o de plata i tanqueu hermèticament els paquets. Poseu-ho al forn a 200 graus uns 10 minuts i serviu-los. Fàcil, eh???



Comentaris

Marina A.F. ha dit…
Boníssima proposta, i un nom molt ben triat! M'agrada això de trencadís, és molt il·lustratiu!!

Entrades populars