BombEs de pataTa i bolEts



Tot un clàssic de les tapes, aquesta vegada 100% vegetal!


3 patates mitjanes o 2 grans
1 ceba petita
1 tomàquet madur
Una grapat de camagrocs assecats (o qualsevol altre bolet)
5-6 xampinyons
2-3 cullerades de soja texturitzada fina
1 cullerada d'escalivada deshidratada. Què??? Aquí la podeu trobar...
Oli d'oliva
Farina / ou / i pa ratllat (per a l'arrebossat)
Pebre i Sal


Per una banda bulliu les patates, peleu-les quan siguin toves i aixafeu-les amb una forquilla. Per l'altra peleu i piqueu la ceba ben fina i sofregiu-la a la paella amb un raig d'oli, afegiu el tomàquet ratllat. Cuineu fins que quedi ben confitat. A continuació afegiu els xampinyons tallats a dauets i els camagrocs, l'escalivada i cuineu uns minuts més i per acabar afegiu la soja texturitzada. Salpebreu. Barregeu el resultat amb la patata i reserveu a la nevera ben tapat. Feu-ne boletes, passeu-les per farina, ou i pa ratllat i fregiu-les en oli. 

Les voleu picants? Afegiu-hi bitxo o unes gotes de tabasco.
Les voleu de carn? Substituïu la soja texturitzada per carn picada
Salses per acompanyar-les: all i oli, maionesa, quetchup, mostassa, de formatge, guacamole, picant...


I aquí teniu un índex amb totes les receptes del bloc

Comentaris

Marina A.F. ha dit…
Uau, quina pinta!!! M'encanten! I deuen tenir un gust fantàstic, amb boletS!!!
Francesc ha dit…
Ostres, quina cosa més bona!! Me l'apunte a "pendents", no cal dir-ho!!
bojosperlacuina ha dit…
Què bones! A mi m'agraden amb un punt de picant.
RUBEN ha dit…
Proveu-los. De veritat que us sorprendran! Picants! mmmmmmmmm
Anònim ha dit…
i l'escalivada??
RUBEN ha dit…
Ep! Hola
Suposo que et refereixes a quan s'ha de posar. Me l'havia deixat a l'explicació de l'elaboració.
Afegeix-la juntament amb els bolets, així es re-hidratarà amb l'aigua que deixin anar els bolets.
Slts.
Ruben

Entrades populars