Arròs mElòs de CepS i gambEs aMb fonOll



Sobren les paraules, no??? 

Necessitareu per a quatre persones:

1 gra d'all picat
1 ceba
400 grams d'arròs (el de la foto és de Pals)
Ceps secs (al gust) - Hidrateu-los una mica abans i feu servir el brou "aboletat" resultant.
10-12 Gambes
Brou de vegetals o de pollastre
Pebre i sal
Una branqueta de fonoll
Llavors de fonoll 

Per començar poseu al foc una paella amb una mica d'oli i daureu les gambes. Aixafeu els caps perquè deixin anar "l'essència". Retireu, peleu i reserveu-les. A la mateixa paella, sofregiu la ceba amb l'all. Afegiu l'arròs, cuineu-lo un minutet,  afegiu els ceps i tot seguit el brou amb la branca de fonoll. No l'afegiu tot d'un cop, feu-ho a poc a poc durant tot el procés de cocció a mida que es vagi quedant sense líquid i remeneu-lo contínuament. Salprebreu i afegiu les gambes tallades a rodanxes (ja les heu pelat???).Reserveu-ne alguna per decorar. Un cop sigui llest, serviu-lo amb unes llavors de fonoll picades per damunt. 


Voleu saber les propietats que té el fonoll?? Mireu aquí.





Comentaris

RUBEN ha dit…
Primer comentari: boníssim!!!!!!!! Que bé m'ha quedat!!! olé olé

Entrades populars