carpacciO de tarOnja, nOus i mel


Bé, carpaccio carpaccio, no sé, potser si talleu la taronja més fineta...Fàcil i bo. Va per la proveïdora de les millors taronges valencianes, la Victòria ;-)

Necessitareu: taronges, nous i mel. Crec que no cal que us expliqui res més, oi?


Comentaris

Marina A.F. ha dit…
Fa res que vaig tornar a explicar aquestes taronges al meu bloc. És que de fàcils i originals no cansen mai. I ara que n'és temporada s'ha d'aprofitar! Prova-ho amb avellanes, el gust torrat també hi queda genial. Petons!
Francesc ha dit…
Quina combinació més bona!! Jo en menge de vegades i és una combinació deliciosa. També hi afegesc, si en tinc, laminetes de menta fresca...
RUBEN ha dit…
Marina i Francesc. M'alegra que us agradi. Prenc nota dels vostres suggeriments. Amb avellanes i menta!
Gemma ha dit…
A casa ho faig sovint, sense les nous i amb canyella en pols per sobre.
El proper dia hi posaré les nous, que encara han de quedar més bones ;)

Entrades populars