pebrOts farcits d'anfÓs



Abans de res aclarir que l'Anfós = Mero. Podeu fer servir qualsevol altre tipus de peix (blanc preferiblement). Aquesta recepta la podeu trobar en el llibre de Triangle Postals: "Eivissa i Formentera" gastronomia i cuina...

Per a 2 unitats necessitareu:

2 filets d'anfós
2 pebrots vermells mitjans
1 ceba
1 carbassó petit
1 all
Julivert fresc
Romaní
Pebre negre
Pebre vermell
Oli 
Sal

Piqueu la ceba i l'all, talleu a dauets el carbassó i sofregiu-los a la paella amb oli a foc suau fins que la ceba comenci a agafar color i reserveu. A la mateixa paella marqueu els filets de peix un parell de minuts a cada banda, salpebreu i reserveu uns minuts per tal que perdi temperatura i el pugueu manipular. Feu engrunes amb el peix i vigileu que no hi hagi cap espina. Barregeu el peix i les verdures, afegiu el pebre vermell i el julivert fresc picat, saltegeu-ho tot a la paella i reserveu.

Preescalfeu el forn a 200 graus. Renteu i talleu la part superior dels pebrots, buideu-los, pinteu-los amb oli per fora i farciu-los amb el preparat anterior i tanqueu-lo amb un escuradents i tireu una mica de romaní i el pebre negre. Coeu al forn uns 40 minuts i serviu.



Comentaris

Gemma ha dit…
La cuina de Ses Illes és la reina d'aquests guisats de peix, oi?
T'ha quedat perfecte, han de ser uns pebrots super gustosos.
Tapa't de tapes ha dit…
Aquesta recepta se m'havia escapat, Ruben. Quin goig que fa! Amb peix el farcit és fantàstic, i aquest pebrot té un color tan intens que es menja sense gana! Bona cuina, la balear.
RUBEN ha dit…
Visca Ses Illes! M'alegra que us agradi. Per cert (m'ho han preguntat). No queda sec, penseu que porta la ceba, el carbassó barrejats amb el peix.
Petons

Entrades populars