cOulant de salMó i mArisc



Fa uns mesos la Mireia Carbó, en una de les seves classes al club Social del Caprabo, ens va fer un coulant de lluç i marisc. Tot i que ens va dir que no féssim experiments, no m’he pogut resistir…Digueu-me rebel...

Necessitareu per a 4 persones:

500 grams de salmó sense pell ni espines
1 llesca de pa de motllo sense crosta
Llet
1 ou petit
Sal

Per al farcit:

100 grams de carbassó
1 ceba petita
1 gra d’all
2 packs de carn de vieira, calamars o sípia tallada a daus
12-14 gambes pelades
½ copa de vi blanc
Un rajolí de nata
Oli
Pebre i sal


Tritureu amb el robot de cuina el salmó amb l’ou, el pa sucat amb la llet i un pessic de sal. Reserveu.

Daureu a foc viu les vieires i les gambes en una paella amb un raig d’oli, retireu-les i a la mateixa paella afegiu el carbassó, la ceba i l’all ben picats, quan hagin passat uns 5 minuts afegiu el vi i deixeu que s’evapori tot l’alcohol, tot seguit afegiu la nata, procureu que no us quedi un  farcit amb massa líquid. Salpebreu i reserveu.

Pinteu 4 flameres amb oli i folreu-les (la base i les parets) amb la pasta de salmó. Farciu-les amb el saltejat de marisc i tapeu-les amb una capa de pasta de salmó. Coeu-les al bany maria durant 15 minuts a 150 graus. Traieu del motlle i serviu fred o calent.

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Carai, que bo! el de lluç també deu ser bo, però m'agrada més el teu, amb salmó, perquè agafa un color molt bonic! Els ingredients que porta m'agraden tots!

Entrades populars