hamburgueSa de tOfu i carbaSsa a la mostaSsa



Com ja sabeu m’he proposat que molts de vosaltres incorporeu a la vostra dieta la proteïna vegetal per així reduir (encara que sigui una mica) l’animal. De les que conec trobo que el tofu és amb diferencia la més insípida, tot i això, aquí teniu aquestes super-hamburgueses que contenen tofu i  que queden molt gustoses. Mireu  mireu:

Necessitareu:

½ bloc de tofu dur
200 grams de carbassa (pelada, eh!)
2 pastanagues (peleu-les també)
1 ceba petita
1 all
Flocs de civada
8-10 tomàquets assecats
1 rajolí de salsa de soja (opcional)
Oli
Sal, pebre 
Mostassa (en gra mólta) o curri

Poseu la paella al foc amb una mica d’oli, piqueu la ceba i l’all i sofregiu-los, afegiu la pastanaga i la carbassa trossejades i cuineu-les fins que quedin toves. A continuació afegiu el tofu tallat a daus, salpebreu, afegiu la salsa de soja i els tomàquets assecats picadets. Afegiu-hi també el curri o la mostassa. Ara només cal que afegiu els flocs de civada, ho barregeu tot i ho passeu a l’accessori picador de la batedora elèctrica i tritureu (sense convertir-ho en un puré). El resultat ha de ser pasta consistent que reservareu a la nevera 1-2 hores (afegiu-hi més flocs si no heu aconseguit aquesta consistència).  Ara només cal que li doneu forma d’hamburguesa, les congeleu per cruspir-vos-les en un futur no gaire llunyà o les cuineu a la planxa en un tres i no res.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola, tenen una pinta increible!! Només una pregunta: de quan se suposa que és un bloc de tofu? Ho dic perquè jo sempre els he comprat petitons i l'altre dia en vaig trobar d'1 Kg!! I és clar, ara no sé quant tofu ficar a la recepta... Moltes gràcies
RUBEN ha dit…
Hola!

Jo normalment els compro de 400 grams (200 grams per tant). Prova-les perquè són boníssimes i si tens qualsevol altre dubte ja saps.

Slts.

Ruben

Entrades populars