BrOqueta moruNa de SeitAn


El "pincho moruno" de tota la vida però aquesta vegada amb seitan (gluten del blat), ric en proteïnes i aportació calòrica baixa. Boníssim! Som-hi! Millorem la nostra dieta! Va per tu, Teresa!

Per a unes 8 broquetes:

2 peces de seitan
1/2 got d'oli d'oliva
3 alls picats
1 ceba picada
Julivert  fresc picat
3 cullerades de pebre vermell 
Farigola i orenga
Xampinyons 

Per començar prepareu l'adob barrejant en un bol tots els ingredients menys el seitan. Talleu el seitan a daus grans i afegiu-los a l'adob i deixeu-ho macerar a la nevera durant tota la nit. A l'endemà prepareu les broquetes alternant un tros de seitan amb un mig xampinyó net i fregiu-les a la paella a foc mig. Serviu-les damunt d'un tall de pa o amb una mica d'arròs bullit.

Comentaris

Entrades populars