SOPA DE FRUITES AMB GELAT DE MENTA I NABIUS
Ahir reia mentre llegia la crònica de la cuina vermella on expliquen l’aventura que van viure fa uns dies per tal d’aconseguir la pasta filo. Reia perquè justament dissabte a la tarda vaig viure una de molt semblant buscant els nabius d’aquesta recepta. Per cert, vaig acabar en el mateix lloc que ells, el Corte Inglés de Can Dragó, això és el que ens passa als que vivim en una ciutat petita. Després d’aquesta experiència m’estic plantejant plantar una nabinera al balcó de casa. Als de Sabadell això no us passa, eh Gemma? Per cert, gràcies per tot.
Fa uns dies en Xavier ens va convidar a sopar a casa seva i em va sorprendre amb aquesta recepta tan refrescant que de seguida li vaig demanar per fer-la a casa. He intentat reproduir-la tal i com ens la va fer ell. Xavier va per tu, el mèrit es teu. Compartir és estimar i estimar és viure. Us la recomano.
Ingredients (per a 6 persones aprox.)
2 mangos ben madurs
El suc de 4 taronges
El suc d’una llimona
1/2 de pinya natural
Gelat al gust (en el meu cas, menta i xocolata)
Nabius
Agafeu el turmix i feu un batut amb el suc de les taronges, els mangos i la pinya (finalment no he fet servir la llimona). Seguidament coleu-ho tot bé fins que quedi un puré ben fi. Un truc que em comenta en Xavier és posar-hi 2 fulles de gelatina dissoltes per espessir el puré si veiem que queda massa liquid. A mi no m'ha calgut fer-ho. Reserveu a la nevera.
En un plat fondo poseu una bola de gelat (al gust) i al voltant els nabius (que ja sabeu on podeu trobar). A continuació serviu la sopa de fruites en el mateix plat i piqueu unes fulles de menta per damunt.
Fa uns dies en Xavier ens va convidar a sopar a casa seva i em va sorprendre amb aquesta recepta tan refrescant que de seguida li vaig demanar per fer-la a casa. He intentat reproduir-la tal i com ens la va fer ell. Xavier va per tu, el mèrit es teu. Compartir és estimar i estimar és viure. Us la recomano.
Ingredients (per a 6 persones aprox.)
2 mangos ben madurs
El suc de 4 taronges
El suc d’una llimona
1/2 de pinya natural
Gelat al gust (en el meu cas, menta i xocolata)
Nabius
Agafeu el turmix i feu un batut amb el suc de les taronges, els mangos i la pinya (finalment no he fet servir la llimona). Seguidament coleu-ho tot bé fins que quedi un puré ben fi. Un truc que em comenta en Xavier és posar-hi 2 fulles de gelatina dissoltes per espessir el puré si veiem que queda massa liquid. A mi no m'ha calgut fer-ho. Reserveu a la nevera.
En un plat fondo poseu una bola de gelat (al gust) i al voltant els nabius (que ja sabeu on podeu trobar). A continuació serviu la sopa de fruites en el mateix plat i piqueu unes fulles de menta per damunt.
Comentaris
Ester
A Sabadell (que tenim de tot, eh?) compro les fruites del bosc fresques a una parada de fruita i verdura del Mercat Central. Pots trobar-hi de tot: des de phsicalis fins a patata blava, passant per purés de fruites o castanyes pelades i congelades... el que vulguis que vingui de l'hort!
Ànims, el vostre bloc és molt xulo.
Petons
Petunets,
Eva (terrassa)
Per cert Eva de Terrassa, com és que encara no tens bloc?? jejejeje
xao xao
Fins aviat
Fins aviat
Aixó de les excursions per comprar ingredients, jo també ho tinc molt per má, doncs a Sant Feliu aixó dels nabius no saben ni que son.......però quan vagi a Girona o a Barna en compraré i faré aqusta sopa, que ha de estar bonísima
Fins aviat
Xaro
Con tu permiso, me paso a visitarte con asiduidad.
Besotes levantinos