SOPA DE FRUITES AMB GELAT DE MENTA I NABIUS

Ahir reia mentre llegia la crònica de la cuina vermella on expliquen l’aventura que van viure fa uns dies per tal d’aconseguir la pasta filo. Reia perquè justament dissabte a la tarda vaig viure una de molt semblant buscant els nabius d’aquesta recepta. Per cert, vaig acabar en el mateix lloc que ells, el Corte Inglés de Can Dragó, això és el que ens passa als que vivim en una ciutat petita. Després d’aquesta experiència m’estic plantejant plantar una nabinera al balcó de casa. Als de Sabadell això no us passa, eh Gemma? Per cert, gràcies per tot.
Fa uns dies en Xavier ens va convidar a sopar a casa seva i em va sorprendre amb aquesta recepta tan refrescant que de seguida li vaig demanar per fer-la a casa. He intentat reproduir-la tal i com ens la va fer ell. Xavier va per tu, el mèrit es teu. Compartir és estimar i estimar és viure. Us la recomano.

Ingredients (per a 6 persones aprox.)

2 mangos ben madurs
El suc de 4 taronges
El suc d’una llimona
1/2 de pinya natural
Gelat al gust (en el meu cas, menta i xocolata)
Nabius

Agafeu el turmix i feu un batut amb el suc de les taronges, els mangos i la pinya (finalment no he fet servir la llimona). Seguidament coleu-ho tot bé fins que quedi un puré ben fi. Un truc que em comenta en Xavier és posar-hi 2 fulles de gelatina dissoltes per espessir el puré si veiem que queda massa liquid. A mi no m'ha calgut fer-ho. Reserveu a la nevera.
En un plat fondo poseu una bola de gelat (al gust) i al voltant els nabius (que ja sabeu on podeu trobar). A continuació serviu la sopa de fruites en el mateix plat i piqueu unes fulles de menta per damunt.

Comentaris

Ester ha dit…
Aquestes sopes de fruita m'encanten i ara que ve la calor molt més
Ester
Gemma ha dit…
Fantàstica sopa, ideal per les calors que comencen ara... I admet mil variacions... ja me l'imagino cambiant el mango per la síndria o per meló, que també m'encanten... mmmm boníssim!
A Sabadell (que tenim de tot, eh?) compro les fruites del bosc fresques a una parada de fruita i verdura del Mercat Central. Pots trobar-hi de tot: des de phsicalis fins a patata blava, passant per purés de fruites o castanyes pelades i congelades... el que vulguis que vingui de l'hort!
La cuina vermella ha dit…
eiii, Ruben... Són molt divertides les aventures culinaries... i menys mal que vivim a prop de Barcelona! Proposo però, que la propera vegada anem a Sabedell i de pas, potser ens trobem a la Gemma comprant aliments peculiars!!!
Ànims, el vostre bloc és molt xulo.
Petons
Anònim ha dit…
Hola Ruben!!!...Felicitats pel bloc...ja et tinc a preferits!!!...Quina pinta que fa aquesta sopa...i a més tinc tots els ingredients a la nevera (excepte els nabius es clar!)...Sort que a mi em queda aprop Sbd...jejeje!!!
Petunets,
Eva (terrassa)
RUBEN ha dit…
Eeeei!! Gràcies a tots pels vostres comentaris. Us recomano aquesta recepta que a més és molt senzilla i quedareu d'allò més bé.
Per cert Eva de Terrassa, com és que encara no tens bloc?? jejejeje
xao xao
Glòria ha dit…
Ara que ve la calor, aquestes receptes valen molt la pena. Suposo que trobaré nabius al barri, si no, sempre em queda el recurs de la Boqueria, que hi ha de tot!.

Fins aviat
Glòria ha dit…
M'apunto aquesta recepta, ara que ve l'estiu. Espero trobar nabius al barri, si no, sempre em queda el recurs de la Boqueria, que hi ha de tot.

Fins aviat
xaro ha dit…
Hola Rubén,
Aixó de les excursions per comprar ingredients, jo també ho tinc molt per má, doncs a Sant Feliu aixó dels nabius no saben ni que son.......però quan vagi a Girona o a Barna en compraré i faré aqusta sopa, que ha de estar bonísima
Fins aviat
Xaro
Uyyy, pero que cosas tan ricas me he encontrado por este rinconcito!!!

Con tu permiso, me paso a visitarte con asiduidad.
Besotes levantinos

Entrades populars