CREMA DE CARBASSA amb CRUIXENT DE PERNIL
Moltes vegades la gent que es passa pel bloc i veu el que publiquem afirma que cal tenir força temps per cuinar i fer les receptes que fem, és més, deuen pensar que estem tot el dia ficats a la cuina o estudiant la propera recepta que farem. Doncs no! No és així! Un bon exemple és aquesta crema de carbassa que no té cap secret i que va fer l’Asun en un tres i no res. Una recepta ben simple i boníssima!
INGREDIENTS
½ carbassa
½ carbassó sense la pell (o no ens quedarà de color carbassa)
1 Porro
Pernil
Sal, pebre i nou moscada
Per començar salteu la carbassa tallada a trossets amb una mica d’oli (segons l’Asun la crema quedarà més gustosa). A continuació bulliu durant uns 15 minuts, en dos dits d’aigua, la carbassa i el carbassó tallat a trossets també. El porro és opcional, aquesta vegada no en vàrem posar però si el feu servir coleu després la crema. Tritureu amb la batedora elèctrica i tireu la sal, el pebre i la nou moscada.
Talleu el pernil a tires ben finetes. Salteu-lo a la paella amb una culleradeta d’oli, reserveu-lo i a l’hora de servir la crema poseu-lo per damunt.
INGREDIENTS
½ carbassa
½ carbassó sense la pell (o no ens quedarà de color carbassa)
1 Porro
Pernil
Sal, pebre i nou moscada
Per començar salteu la carbassa tallada a trossets amb una mica d’oli (segons l’Asun la crema quedarà més gustosa). A continuació bulliu durant uns 15 minuts, en dos dits d’aigua, la carbassa i el carbassó tallat a trossets també. El porro és opcional, aquesta vegada no en vàrem posar però si el feu servir coleu després la crema. Tritureu amb la batedora elèctrica i tireu la sal, el pebre i la nou moscada.
Talleu el pernil a tires ben finetes. Salteu-lo a la paella amb una culleradeta d’oli, reserveu-lo i a l’hora de servir la crema poseu-lo per damunt.
Comentaris
Tens raó que no cal passar-se hores i hores a la cuina per obtenir bons resultats, oi? Només és qüestió de tenir-ne ganes!
L'Asun va fer aquesta crema de carbassa, però tu de "pinxe", suposo.
Us ha quedat una foto molt atractiva.
Fins dijous!
gracias por visitar mi rinconcillo, ya me contarás si haces el gazpa de remolachas
bonito blog, y fotos!
un abrazo
tere
Nosaltres solem fer una crema de carbassa i roquefort. Però aquestaté molt bona pinta, amb l'afegitó del cruixent de pernil. L'apuntarem per la següent temporada de carbassa!
Salut!
Massitet