Bacallà amb salsa d’ espàrrecs verds
Ingredients (4 persones)
4 Lloms de bacallà, 1 ceba petita, 300 gr. d’ espàrrecs verds, ¼ de pebrot vermell, ¼ de pebrot verd, ¼ de pebrot groc, 12 Olives negres, 225 ml. de llet, 1 brick de nata liquida, 3 Alls, Oli d’ oliva, Nou moscada, Sal, Julivert, Cebollí
Comencem preparant una cassola de fang amb oli d’ oliva, on afegirem la ceba picada, els pebrots tallats a daus petits i l’ all a lamines, quan la ceba i l’ all estiguin mig cuits, afegim els espàrrecs nets i tallats a trossets i 150 ml de llet i deixem coent a foc mig.
Amb la llet sobrant afegim una cullerada de Maizena, la nou moscada i la sal i la reservem fins que els espàrrecs estiguin tous, arribats aquest moment, afegim la llet restant i deixem espessir una mica la salsa i la posem en un pot per a triturar-la.
A la cassola posem a coure el bacallà i afegim la salsa triturada, i deixem coure a foc mig amb la tapa posada, un parell de minuts abans d’ acabar la cocció afegim el julivert a la cocció.
A l’ hora d’ emplatar afegirem una mica de cebollí picat i les olives tallades.
Comentaris
ja trobàvem a faltar les vostres receptes.
Aquesta m'agrada molt, però tinc un dubte: jo entenc que quan poses el bacallà a la cassola, és cru i que es cou amb la salsa que tires per sobre, i amb la tapadora posada. És així o abans l'has fregit?.
Fins aviat
Gloria, sí el bacallà el poso cru a la cassola i es cou amb la salsa, la tapadora es perquè la salsa no perdi gaire aigua i quedi massa espessa.
El bacallà no és un dels meus peixos preferits, però la veritat és que aquest fa molt bona pinta...