Bacallà amb salsa d’ espàrrecs verds

Desprès d’ un temps sense pujar cap recepta i havent deixat tota la feina al Ruben, ja soc per aquí de nou. Mica en mica espero posar-me de nou les piles i anar pujant més receptes.

Ingredients (4 persones)
4 Lloms de bacallà, 1 ceba petita, 300 gr. d’ espàrrecs verds, ¼ de pebrot vermell, ¼ de pebrot verd, ¼ de pebrot groc, 12 Olives negres, 225 ml. de llet, 1 brick de nata liquida, 3 Alls, Oli d’ oliva, Nou moscada, Sal, Julivert, Cebollí

Comencem preparant una cassola de fang amb oli d’ oliva, on afegirem la ceba picada, els pebrots tallats a daus petits i l’ all a lamines, quan la ceba i l’ all estiguin mig cuits, afegim els espàrrecs nets i tallats a trossets i 150 ml de llet i deixem coent a foc mig.

Amb la llet sobrant afegim una cullerada de Maizena, la nou moscada i la sal i la reservem fins que els espàrrecs estiguin tous, arribats aquest moment, afegim la llet restant i deixem espessir una mica la salsa i la posem en un pot per a triturar-la.

A la cassola posem a coure el bacallà i afegim la salsa triturada, i deixem coure a foc mig amb la tapa posada, un parell de minuts abans d’ acabar la cocció afegim el julivert a la cocció.

A l’ hora d’ emplatar afegirem una mica de cebollí picat i les olives tallades.

Comentaris

Anna ha dit…
mmmm Jordi, em sembla una recepta boníssima! Comences a tope! Felicitats!
Glòria ha dit…
Jordi,

ja trobàvem a faltar les vostres receptes.

Aquesta m'agrada molt, però tinc un dubte: jo entenc que quan poses el bacallà a la cassola, és cru i que es cou amb la salsa que tires per sobre, i amb la tapadora posada. És així o abans l'has fregit?.

Fins aviat
Jordi ha dit…
Anna, graciés pel teu comentari.

Gloria, sí el bacallà el poso cru a la cassola i es cou amb la salsa, la tapadora es perquè la salsa no perdi gaire aigua i quedi massa espessa.
Gemma ha dit…
Ei, veig que vosaltres també torneu a afagar el ritme del curs, oi?
El bacallà no és un dels meus peixos preferits, però la veritat és que aquest fa molt bona pinta...
xaro ha dit…
Jo no suporto el bacallà, però en aquest i sucaria pa a la salsa amb un gust!!!!!!!
Francesc ha dit…
A mi el bacallà m'encanta de quasi totes les maneres. Aquesta recepta diu "menja'm". Ja trobàvem a faltar les vostres receptes tan bones. Ben tornats.
Sara ha dit…
M'encanta, tant el bacallà com els espàrrecs. Aquesta combinació, ha que quedar deliciosa!
Anònim ha dit…
i qué s'ha de fer amb el brick de nata liquida? está als ingredients pero no a la recepta. En canvi, la Maizena está a la recepta i no als ingredients.

Entrades populars