TÀRTAR DE LLAGOSTINS
Avui us deixo la recepta que vaig dur al sopar que varem celebrar amb els companys, és una recepta extreta del numero 93de la revista Descobrir Cuina, encara que amb algunes modificacions, ja que no vaig trobar alguns ingredients.
Ingredients:
50 llagostins
100 gr. de pinyons
20 gr. de mostassa a l' antiga
2 pomes Granny Smith
150 gr. de botifarra negra
oli d' oliva
150 gr. de festucs
20 gr. de cebollí
sal
pebre negre
vinagre agredolç
1 caixa de formatge Philadelphia amanides.
Començarem la preparació pelant tots els ingredients, ja us aviso de que us carregueu de paciència, perquè hi dedicareu una bona estona. Un cop hem acabat de pelar els ingredients, piquem els llagostins, els pinyons, la poma verda Granny Smith i la botifarra negre i ho barregem be en un bol, juntament amb 10gr de mostassa, un raig d’ oli, un polsim de sal i el pebre negre.
Ara prepararem el formatge que posarem sobre el tàrtar, en un bol barrejarem els dos paquets de Philadelphia amanides, els festucs ben picats i el cebollí.
Finalment prepararem una vinagreta de mostassa, amb els 10gr de mostassa que ens han quedat pendents d’ utilitzar, 60 gr. d’ oli i 30 gr. de vinagre agredolç.
A l’ hora de muntar el plat, col·locarem el tàrtar a la part inferior, sobre aquest afegirem una mica de la vinagreta de mostassa, el formatge y si voleu podeu afegir una cruixent de pernill.
Ingredients:
50 llagostins
100 gr. de pinyons
20 gr. de mostassa a l' antiga
2 pomes Granny Smith
150 gr. de botifarra negra
oli d' oliva
150 gr. de festucs
20 gr. de cebollí
sal
pebre negre
vinagre agredolç
1 caixa de formatge Philadelphia amanides.
Començarem la preparació pelant tots els ingredients, ja us aviso de que us carregueu de paciència, perquè hi dedicareu una bona estona. Un cop hem acabat de pelar els ingredients, piquem els llagostins, els pinyons, la poma verda Granny Smith i la botifarra negre i ho barregem be en un bol, juntament amb 10gr de mostassa, un raig d’ oli, un polsim de sal i el pebre negre.
Ara prepararem el formatge que posarem sobre el tàrtar, en un bol barrejarem els dos paquets de Philadelphia amanides, els festucs ben picats i el cebollí.
Finalment prepararem una vinagreta de mostassa, amb els 10gr de mostassa que ens han quedat pendents d’ utilitzar, 60 gr. d’ oli i 30 gr. de vinagre agredolç.
A l’ hora de muntar el plat, col·locarem el tàrtar a la part inferior, sobre aquest afegirem una mica de la vinagreta de mostassa, el formatge y si voleu podeu afegir una cruixent de pernill.
Comentaris
Ara qu´hi conegut en Robén, ara la recepta és d´en Jordi.Esper que un dia et coneixaré també a tu..
La revista Descobrir Cuina és molt interesant i la majoria dels peixos que surten , son de casa meva..
Felicitats per la recepta!!!
Petons.
Petons.
La teva aportació veig que va estar a l'alçada de la celebració... felicitats!
Jordi, una gran aportació!
Un petó! Beth
Recepta deliciosa
petonets
Per cert, heu canviat de look oi?
Quan he entrat, he dit, oops m'he equivocat! Però ja he vist que no! :) jeje
Petons!
Núria
M' alegro de que us agradi el canvi de look, no estava segur del tot del canvi.
(em sembla que copiaré alguna coseta! amb permís!)
Ptnts