TÀRTAR DE LLAGOSTINS


Avui us deixo la recepta que vaig dur al sopar que varem celebrar amb els companys, és una recepta extreta del numero 93de la revista Descobrir Cuina, encara que amb algunes modificacions, ja que no vaig trobar alguns ingredients.

Ingredients:
50 llagostins
100 gr. de pinyons
20 gr. de mostassa a l' antiga
2 pomes Granny Smith
150 gr. de botifarra negra
oli d' oliva
150 gr. de festucs
20 gr. de cebollí
sal
pebre negre
vinagre agredolç
1 caixa de formatge Philadelphia amanides.

Començarem la preparació pelant tots els ingredients, ja us aviso de que us carregueu de paciència, perquè hi dedicareu una bona estona. Un cop hem acabat de pelar els ingredients, piquem els llagostins, els pinyons, la poma verda Granny Smith i la botifarra negre i ho barregem be en un bol, juntament amb 10gr de mostassa, un raig d’ oli, un polsim de sal i el pebre negre.

Ara prepararem el formatge que posarem sobre el tàrtar, en un bol barrejarem els dos paquets de Philadelphia amanides, els festucs ben picats i el cebollí.

Finalment prepararem una vinagreta de mostassa, amb els 10gr de mostassa que ens han quedat pendents d’ utilitzar, 60 gr. d’ oli i 30 gr. de vinagre agredolç.

A l’ hora de muntar el plat, col·locarem el tàrtar a la part inferior, sobre aquest afegirem una mica de la vinagreta de mostassa, el formatge y si voleu podeu afegir una cruixent de pernill.

Comentaris

Ruben; -A la cuina- La veritat Rubén, amb festucs, botifarra negra, pinyons, formatge Philadelphia i els llagostins com a protagonista, la veritat estàn molt ben acompanyats aquets llagostins. Són 50 llagostins?. Que vaigi de gust, Rubén. Josepb -menja de bacallà
Jordi ha dit…
Hola Josep, gracies pel comentari, encara que aquesta no és del Ruben, sinó meva, jeje. Sí, son 50 llagostins, però sento no haver-ho dit a la recepta, la vaig prepara per a 10 persones.
ELS PEIXOS ha dit…
Molta feina però deu ser boníssim!!!
Ara qu´hi conegut en Robén, ara la recepta és d´en Jordi.Esper que un dia et coneixaré també a tu..
La revista Descobrir Cuina és molt interesant i la majoria dels peixos que surten , son de casa meva..
Felicitats per la recepta!!!
RUBEN ha dit…
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeé!
La cuina vermella ha dit…
EEeiiii! quin canvi de look, quina guapada el bloc nou!! La recepta genial Jordi, suculenta al màxim.
Petons.
La cuina vermella ha dit…
EEeiiii! quin canvi de look, quina guapada el bloc nou!! La recepta genial Jordi, suculenta al màxim.
Petons.
Cuinagenerosa ha dit…
sí que ha de gastar paciència pelar 50 llagostins, però el resultat et va quedar espectacular.
Gemma ha dit…
Ei, Jordi, quin gust llegir una receta teva! Aquest sopar devia ser memorable, en Ruben ens va fer una llista amb els platets que vau portar i tots sonaven molt bé :)
La teva aportació veig que va estar a l'alçada de la celebració... felicitats!
Quina feinada, però per la pinta que té bé que s' ho val!!

Jordi, una gran aportació!

Un petó! Beth
MAR ha dit…
Mmm que bo ben fred el tartare acompanyat d'un blanc Chardonnay ben gelat ... ja m'hi veig a la vora del mar ... si si ...

Recepta deliciosa
petonets
Mercè ha dit…
Nois, però quin sopar que vau fer!! Jordi, impressionant aquest tàrtar!!
Per cert, heu canviat de look oi?
Quan he entrat, he dit, oops m'he equivocat! Però ja he vist que no! :) jeje
Petons!
Maria ha dit…
Ha d'agradar el menjar cru, per disfrutar d'aquests tartars.. De moment, només me'ls miro aquí..
Núria ha dit…
Jordi, una recepta sens dubte boníssima!!! Heu fet canvis de look i m'he despistat una mica al entrar...jeje...m'agrada!!

Núria
Jordi ha dit…
Gracies a tots, pels vostres comentaris, a mida que els companys es passin les receptes que fan preparar per al sopar, en Ruben i jo us les anirem presentant.

M' alegro de que us agradi el canvi de look, no estava segur del tot del canvi.
Marta Padenous ha dit…
Ostres, primer cop que passo per aquí...ja he sopat i m'ha entrat una gana...
(em sembla que copiaré alguna coseta! amb permís!)
Ptnts

Entrades populars