ArrÒs a La CasSola amb bacalLà, CaLamArs i ViEiRes

Comecem l'any amb un arrosset de peix ben bo inspirat en una de les receptes que Pep Nogué ens ha ensenyat a l’Espai del Consum Bonpreu.

INGREDIENTS (2 persones)

1 llom de bacallà dessalat

½ calamar

80 grams de carn de petxines de pelegrí (vieires)

4 tomàquets secs confitats

100 grams d’arròs bomba

Oli d’oliva

2 tomàquets madurs

3 grans d’all

Julivert

½ got de vi blanc

Fumet de peix

Sal

Pebre negre

Per començar talleu el bacallà i les vieires a dauets petits i el calamar a tires primes, salprebreu i sofregiu-los a la paella amb l’oli a foc viu. Retireu-los del foc i reserveu. Tritureu amb el túrmix els tomàquets, els alls, i el julivert amb el vi blanc i coeu-lo a la paella durant 5 minuts, afegiu el fumet de peix i quan arrenqui el bull afegiu l’arròs. Deixeu coure 10 minuts a foc suau i seguidament afegiu els tomàquets confitats a trossets, els daus de bacallà, el calamar i les vieires i coeu durant 3-4 minuts més. Compte amb la sal (penseu que el bacallà ja és salat). Deixeu reposar la cassola tapada 2 minuts i serviu.

Comentaris

Cuinagenerosa ha dit…
portes una temporada inspirat amb els arrossos, oi?
una bona manera de començar l'any, sí, senyor.
feliç 2011!
starbase ha dit…
Boníssim!! Porta alguns dels meus ingredients favorits, començant per el mateix arròs :)
Gemma ha dit…
Aquest arròs triomfa segur, té l'èxit assegurat.
Bon any nou!
Francesc ha dit…
Aquest arrosset fa un aspecte boníssim!! Segur que encara és més bo al natural. Salutacions
josep ha dit…
Un arrosset sensacional!.
Una abraçada
SUSANNA ha dit…
HOLA GUAPO TU

QUINA DELICIA ..A CASA ELS TORNA BOIXOS L´ARRÒS,...ANOTO LA TEVA RECEPTA..HUMMM

PETONETS SUSANNA

Entrades populars